Skip to main content

Kerstconcert: Oh Holy Night – Opera Familia

Een schitterend Akoestisch Kerstconcert bij kaarslicht door de hartverwarmende vocalistenfamilie La Familia. In 2011 braken ze door via het TV programma Holland’s Got Talent onder de naam ‘Opera Familia’ en sindsdien treden ze internationaal op. Live begeleid op viool en vleugel door top muzikanten Heleen en Martine Nijenhuis, laat “La Familia” je genieten van een splinternieuw concert met beroemde Christmas traditionals, mooie gedichten en andere prachtige muzikale pareltjes in de sfeer van Kerst.  

Voor de 10e keer is Opera Familia te gast bij Op Hodenpijl tijdens kerstavond. Een warm gezin van zangers/songwriters en dichters die je iedere keer weer verrassen met een splinternieuw programma en meenemen in een liefdevolle persoonlijke Kerstbeleving. Ze worden akoestisch begeleid door muzikanten Heleen en Martine Nijenhuis.

La Familia brak in 2011 door via het TV programma Holland’s Got Talent onder de naam ‘Opera Familia’ en sindsdien treden Sopraan Belinda, Bariton Paul en Mezzo sopraan Carla internationaal op.

In Nederland hebben ze naast talrijke concerten, 8 theater tournees op de planken gezet en brachten ze naast hun platina album Il Canto diverse eigen nummers uit, waaronder dit jaar hun lied VREDE. Een song die tevens in het Engels en Italiaans werd uitgebracht, speciaal opgedragen aan alle ouderen die in eenzaamheid zijn gestorven ten gevolge van de Corona maatregelen.

Zingen, componeren, tekstschrijven en performen zit hen in het bloed.

Ook te boeken, inclusief kerstdiner
Tussen 17.30 tot 18.00 uur ben je welkom voor een heerlijk biologisch dinerbuffet. De chef maakt speciaal voor deze avond, heerlijke gerechten in kerstsfeer. Na het diner kan je naar de kerk voor het concert van La Familia. De prijs voor het arrangement is inclusief toegang tot het concert en dranken tijdens het diner.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 30,- inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 77,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

donderdag 24 december 2020

Tijd

20:00 - 22:30

Prijs

€ 30,- Inclusief diner: € 77,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl