Skip to main content

Kerstconcert: Oh Holy Night – La Familia

Een schitterend Akoestisch Kerstconcert bij kaarslicht door de hartverwarmende vocalistenfamilie La Familia. In 2011 braken ze door via het TV programma Holland’s Got Talent onder de naam ‘Opera Familia’ en sindsdien treden ze internationaal op. Live begeleid op viool en vleugel door top muzikanten Heleen en Martine Nijenhuis, laat “La Familia” je genieten van een splinternieuw concert met beroemde Christmas traditionals, mooie gedichten en andere prachtige muzikale pareltjes in de sfeer van Kerst.  

Helaas is dit concert geannuleerd ivm de nieuwe maatregelen. Het concert zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum. 

Voor de 10e keer is Opera Familia te gast bij Op Hodenpijl tijdens kerstavond. Een warm gezin van zangers/songwriters en dichters die je iedere keer weer verrassen met een splinternieuw programma en meenemen in een liefdevolle persoonlijke Kerstbeleving.

La Familia brak in 2011 door via het TV programma Holland’s Got Talent onder de naam ‘Opera Familia’ en sindsdien treden Sopraan Belinda, Bariton Paul en Mezzo sopraan Carla internationaal op. Dit jaar is hun jubileum jaar, La Familia bestaat inmiddels 10 jaar.

In Nederland hebben ze naast talrijke concerten, 8 theater tournees op de planken gezet en brachten ze naast hun platina album Il Canto diverse eigen nummers uit, waaronder dit jaar hun lied VREDE. Een song die tevens in het Engels en Italiaans werd uitgebracht, speciaal opgedragen aan alle ouderen die in eenzaamheid zijn gestorven ten gevolge van de Corona maatregelen.

Zingen, componeren, tekstschrijven en performen zit hen in het bloed.

Ook te boeken, inclusief kerstlunch.

Dit concert is verplaatst van 20.00 uur naar 14.30 uur.

De kaartverkoop start om 13.45 uur.
Indien je gebruik wilt maken van het arrangement lezing inclusief lunch ontvangen we je graag tussen 11.30 en 12.00 uur.

Prijs concert € 30,-
Prijs concert inclusief lunch € 59,50 excl dranken.

De kerstlunch bestaat uit een heerlijke proeverij in kerstsfeer. We ontvangen je graag met een welkomstdrankje. De proeverij bestaat uit een knolselderijsoep, een rösti van pompoen, schorseneren-paddenstoelen tartaar, luxe eiersalade, rouleaux van biet met bietentartaar en gefrituurde pastinaak. Als dessert sluiten we af met een stoofperentiramisu.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

vrijdag 24 december 2021

Tijd

14:30 - 17:00

Prijs

€ 30,- Inclusief lunch: € 59,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl