Skip to main content

Energie in overvloed – Karsten van Asdonk

Op woensdag 14 juni is Karsten van Asdonk te gast voor een lezing over vrije energie. Karsten neemt je mee in de wereld van vrije energie, de natuurkunde erachter, waarom het zo onbekend is en waarom ons bewustzijn een cruciale rol speelt.

De huidige energietransitie wordt gekenmerkt door prijzen die de pan uit stijgen, energiebedrijven die megawinsten boeken en ‘duurzame’ technologieën die op nieuwe manieren de natuur schade toebrengen. We wíllen wel van fossiele brandstoffen af, maar we blijven er toch nog decennia aan geketend. En dat terwijl er al lang daadwerkelijke oplossingen voor het energievraagstuk bestaan – technologieën die ter plekke een overvloed aan energie kunnen opwekken. De energie wordt gewonnen uit een veld van energie dat in de kwantumfysica ‘nulpuntsenergie’ wordt genoemd. Dit is vrije energie: energie vrij van beperking, vrij van vervuiling en vrij van macht.

Het wordt tijd dat we ons bewust worden van het bestaan van deze baanbrekende technologieën. Nog belangrijker is het dat we ons bewust worden van wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Willen we echt de Noordzee vol zetten met windmolens? Of willen we een schone energiebron die overal en altijd kan worden ingezet? Deze kwestie van overvloed is een staaltje techniek, maar nog meer een kwestie van bewustzijn. Zijn we klaar voor de implicaties van deze technologie?

Ook is er de mogelijkheid om Karsten zijn nieuwe boek ‘Energie in Overvloed’ (gesigneerd) in contant aan te schaffen.

Karsten studeerde biomedische technologie en toegepaste natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij toewerkte naar een specialisatie in nanotechnologie. Zijn grootste interesse lag echter altijd buiten zijn studie, in wat de gangbare wetenschap nog niet kan verklaren. Daartoe behoren onderwerpen als de verwevenheid van bewustzijn en materie, kwantumfysica, het UFO-fenomeen, spiritualiteit en natuurlijk vrije energie. Zijn missie is om de wetenschap weer te verbinden met spiritualiteit, en om bij te dragen aan technologieën die in lijn liggen met een wereld van vrede en overvloed.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief drankje achteraf
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 14 juni 2023

Tijd

20:00 - 21:30

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl