Reflection of a soul – Karen Scheffers

Avond met kunstenares Karen Scheffers van Reflection of a soul waarbij zijn haar schilderijen inzet om meer inzicht te krijgen, te verbinden en los te laten. 

Karen Scheffers is kunstenaar, energiewerker en coach. De schilderijen die zij creëert fungeren als multidimensionale poorten en als reflecties voor de ziel. In haar praktijk werkt Karen individueel en met grotere groepen. De schilderijen worden dan ingezet als manier om inzicht te krijgen, opnieuw te verbinden en los te laten. Waardoor er helderheid, bewustwording en heling kan ontstaan. Het is een manier om uit het hoofd te gaan en te leren vertrouwen op je gevoel.

Op deze avond zal Karen wat vertellen over hoe haar schilderijen tot stand komen en hoe ze zich daarbij laat leiden door haar intuitie en de synchroniciteit. Door middel van een 1 op 1 opstelling met specifieke schilderijen kun je ervaren wat het met je doet om op diepere lagen geraakt te worden zonder dat je daarbij je fysieke ogen gebruikt. We zullen zowel individueel als met de groep de diepere verbinding met de schilderijen gaan ervaren.

Een gast over deze avond: “In de opstelling met de schilderijen van Karen heb ik voor mezelf een hele diepe laag kunnen bereiken. Het was een hele magische en intense ervaring waarbij Karen je ten opzichte van het schilderij zo weet te plaatsen dat het letterlijk je kern raakt. Door middel van vragen en kundige energetische begeleiding van Karen lukte het om een voor mij onbekende blokkade op te ruimen”.

Ook te boeken, ons  eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een lokale en biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop. Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 13 november 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50. Inclusief maaltijd: € 37,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.