Skip to main content

Lezing Karen Scheffers – Geannuleerd

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is deze lezing helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor deze lezing, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Karen Scheffers is kunstenaar, energiewerker en coach. De schilderijen die zij creëert fungeren als multidimensionale poorten en als reflecties voor de ziel. In januari en februari geeft zij een lezing over haar schilderijen en hangt haar expositie in de kerk van Op Hodenpijl.

In haar praktijk werkt Karen individueel in 1 op 1 sessies en met grotere groepen. De schilderijen worden dan ingezet als manier om inzicht te krijgen, opnieuw te verbinden en los te laten. Waardoor er helderheid, bewustwording en heling kan ontstaan. Het is een manier om uit het hoofd te gaan en te leren vertrouwen op je gevoel.

“In de opstelling met de schilderijen van Karen heb ik voor mezelf een hele diepe laag kunnen bereiken. Het was een hele magische en intense ervaring waarbij Karen je ten opzichte van het schilderij zo weet te plaatsen dat het letterlijk je kern raakt. Door middel van vragen en kundige energetische begeleiding van Karen lukte het om een voor mij onbekende blokkade op te ruimen”.

Op deze avond zal Karen wat vertellen over hoe haar schilderijen tot stand komen en hoe ze zich daarbij laat leiden door haar intuïtie en de synchroniciteit. Door middel van een 1 op 1 opstelling met specifieke schilderijen kun je ervaren wat het met je doet om op diepere lagen geraakt te worden zonder dat je daarbij je fysieke ogen gebruikt. We zullen zowel individueel als met de groep de diepere verbinding met de schilderijen gaan ervaren. Ook zal Karen korte readings naar aanleiding van de schilderijen geven.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 17 februari 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code