Op weg naar heelheid – Karen Hamaker-Zondag (UITVERKOCHT)

Op woensdag 23 november is Karen Hamaker-Zondag, Doctorandus, onderzoekster, schrijfster en astroloog, te gast voor een lezing ‘Op weg naar heelheid: hoe je te verbinden met je innerlijke partner.’

Deze lezing is uitverkocht. Voor een plaatsje op de wachtlijst, stuur je een mail naar info@ophodenpijl.nl

We zijn allemaal in heelheid geboren, en op een bewuste manier die heelheid terugvinden en herstellen is het grootste cadeau dat je aan jezelf en de maatschappij kan geven. De Jungiaanse psychologie reikt fantastische inzichten en instrumenten aan om die innerlijke balans te bereiken, die je krachtiger en spiritueler dan ooit maakt.
Die innerlijke weg geldt voor ieder van ons, ongeacht seksuele voorkeur of identificatie. Karen zal de essentie van deze weg laten zien, maar zal ook aan de hand van alledaagse vaak hilarische en o zo herkenbare situaties de hobbels op de weg tonen. Een lezing dus waarin we in de spiegel kijken!

Natuurlijk is het hard werken, maar de beloning is groots.

Drs. Karen Hamaker-Zondag geeft leiding aan Asfaloth Opleidingen, waaronder opleidingen in de astrologie en in de Jungiaanse psychologie vallen. Ook werkt ze als extern adviseur voor het bedrijfsleven op het gebied van maatschappelijke, economische en financiële ontwikkelingen. Vanuit haar decennialange onderzoek heeft ze cursussen samengesteld over machtsstructuren in de wereld, de achtergronden van de financiële wereld, de achtergronden en dynamieken van de huidige crisis, en nog veel meer. Daarin combineert ze deze kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. In haar podcast met Jorn Luka heeft ze daar een inkijkje in gegeven. Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 23 november 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.