Lezing Inzicht in het Wereldgebeuren – Karen Hamaker-Zondag – Uitverkocht

Op 13 april is Karen Hamaker-Zondag, Doctorandus, onderzoekster, schrijfster en astroloog, te gast voor een lezing Op Hodenpijl.

Deze lezing is helaas uitverkocht. Mocht je graag op de reservelijst willen, kan je mailen naar info@ophodenpijl.nl.

We zitten in een ongekend stuk geschiedenis en er gebeuren dingen die we tot voor een paar jaar voor onmogelijk hebben gehouden. Wat weinig mensen beseffen is dat, hoe moeilijk het ook is, we tegelijkertijd in een heel bijzondere tijd leven, een tijd waarin een 2500 jaar oude ontwikkeling op een omslagpunt is gekomen en de kiem voor het nieuwe wordt gelegd. Omslagperioden in de geschiedenis zijn altijd chaotische en turbulent, waarin donkere krachten aan de oppervlakte komen. De psychiater C.G. Jung noemde dit ‘bewegingen in het collectief onbewuste’ en die bewegingen strekken zich over lange tijd uit. Waar we nu in zitten heeft zich in de afgelopen twee eeuwen opgebouwd, en is in onze tijd op zijn(destructieve) hoogtepunt gekomen. De geschiedenis leert dat dan het omslagpunt nabij is. De eerste signalen daarvan zijn al onmiskenbaar.

Als je de tekenen kunt lezen, kun je de dynamiek begrijpen, en deel worden van het proces van verandering en vernieuwing. Wat zijn die tekenen? Waar moeten we op letten? Wat zijn de gevaren? En vooral: wat kunnen we zelf doen?

Drs. Karen Hamaker-Zondag geeft leiding aan Asfaloth Opleidingen, waaronder opleidingen in de astrologie en in de Jungiaanse psychologie vallen. Ook werkt ze als extern adviseur voor het bedrijfsleven op het gebied van maatschappelijke, economische en financiële ontwikkelingen. Vanuit haar decennialange onderzoek heeft ze cursussen samengesteld over machtsstructuren in de wereld, de achtergronden van de financiële wereld, de achtergronden en dynamieken van de huidige crisis, en nog veel meer. Daarin combineert ze deze kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. In haar podcast met Jorn Luka heeft ze daar een inkijkje in gegeven. Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,- (het arrangement inclusief maaltijd is uitverkocht)

Deze lezing is helaas uitverkocht. Mocht je graag op de reservelijst willen, kan je mailen naar info@ophodenpijl.nl.

Datum

woensdag 13 april 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.