Skip to main content

Schaduwwerk: de koninklijke weg naar psychische groei – Karen Hamaker-Zondag UITVERKOCHT

Op woensdag 29 maart is Karen Hamaker-Zondag, Doctorandus, onderzoekster, schrijfster en astroloog, te gast voor een lezing ‘Schaduwwerk: de koninklijke weg naar psychische groei’. 

‘Ik heb het donker liever in het vizier dan dat het me in de rug aanvalt’ is een bekende uitspraak van Carl Jung. Ieders psyche is rijk aan talenten en creativiteit, maar veel sluimert nog in ons onbewuste, waar ze samengaan met onze verdringingen en met dat wat van ons familieverleden in ons doorwerkt. Door onze onbekende en onbewuste kant kunnen we op de gekste momenten overvallen worden, onszelf in de problemen brengen, of gewoon niet lekker in ons vel zitten. Dan valt de schaduw ons in de rug aan. Maar het kan ook anders.

Schaduwwerk is een vorm van werken met het projectiemechanisme en is een geweldige manier om onze onbewuste kanten te ontdekken, zowel de innerlijke stoorzenders en de innerlijke rechter als innerlijke helpers. Het is enerzijds een confronterende aanpak, anderzijds een enorm verrijkende, waarmee we onze innerlijke stoorzenders kunnen transformeren tot helpers, en ons onbekende potentieel kunnen aanspreken. Daardoor gaan we veel blijer en evenwichtiger in de wereld staan.

Maar hoe begin je? Hoe ga je om met wat zich aandient? Welke stappen kun je zetten? Deze, en nog veel meer vragen, zal Karen in deze lezing beantwoorden.

Drs. Karen Hamaker-Zondag geeft leiding aan Asfaloth Opleidingen, waaronder opleidingen in de astrologie en in de Jungiaanse psychologie vallen. Ook werkt ze als extern adviseur voor het bedrijfsleven op het gebied van maatschappelijke, economische en financiële ontwikkelingen. Vanuit haar decennialange onderzoek heeft ze cursussen samengesteld over machtsstructuren in de wereld, de achtergronden van de financiële wereld, de achtergronden en dynamieken van de huidige crisis, en nog veel meer. Daarin combineert ze deze kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. In haar podcast met Jorn Luka heeft ze daar een inkijkje in gegeven. Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 29 maart 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl