Skip to main content

Van Anunnaki tot illuminati – Jaap Rameijer

Op zondag 13 september is Jaap Rameijer te gast Op Hodenpijl. Jaap Rameijer houdt een lezing over zijn nieuwste boek Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf.

Jaap Rameijer, bekend vanwege zijn onthullingen rond Rennes-le-Château en Glastonbury, schetst de lezer de geheimen van de Anunnaki en de Illuminati. Hij laat zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernijverleden kende, waarbij er goud voor de goden moest worden gedolven. Het was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude goden en nieuwe goden, van hele oude beschavingen en hun imposante bouwwerken, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van de vele rampen die de aarde troffen. De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda’s. Lucifer en de Satanisten deden hun opgang, evenals Ufo’s, Orb’s, Graancirkels en de Spirit World. Moedige schrijvers bonden de kat de bel aan en proberen de mensheid te waarschuwen, terwijl buitenaardse beschavingen ons zorgvuldig observeren.

Dit is een onthullend boek, waarin Jaap een voorlopige synthese formuleert uit de vele onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en zijn tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar Jaap Rameijer schreef ook een boek vol hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Een boek van Licht en Liefde. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische plan, op het Kosmische Experiment waar wij nu deel van uitmaken en op de rol die wij daarin moeten spelen. Alles onder supervisie van de Galactische Raad.

Jaap Rameijer is bekend van de WantToKnow-presentaties die hij gaf over het fenomeen ‘Orbs’. Gefascineerd als hij is door dit mysterieuze verschijnsel, werd hij genoodzaakt zijn wetenschappelijke manier van kijken naar de wereld in te ruilen voor een veel zachtere observatie. De wijze van het kijken met ’t hart. Door met een open mind te bezien wat deze orbs hem kwamen vertellen. In Frankrijk werd hij, als beheerder van het landgoed ‘Les Labadous’  nabij het mysterieuze plaatsje Rennes-le-Château, geconfronteerd met deze ‘lichtwezens’ en werd hij er diep door geraakt. In de 17 jaar dat Jaap daar woonde, toonden zich duizenden en duizenden orbs, waar minimaal even zovele foto’s het resultaat van waren.

Ook te boeken, ons luncharrangement inclusief lezing. 
Op zondag 13 september kan u gebruik maken van het arrangement: een lunch in combinatie met de lezing. Voorafgaand van de lezing kan u plaats nemen in het restaurant en onze hartige proeverij ontdekken. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50.

Prijs lezing: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs lezing inclusief lunch: € 34,50 (uitverkocht)

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 13 september 2020

Tijd

14:00 - 16:00

Prijs

€18,50. Incl. lunch: €34,50

Ticket

Jaap Rameijer

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code