Skip to main content

Sound Healing Concert (ligconcert) – Irene Sportel

Op zaterdag 29 juni geeft Irene Sportel een Sound Healing concert. Tijdens dit concert zijn er alleen ligplekken beschikbaar.

Vanuit haar hart creëert Irene Sportel klanken en muziek voor jou, om je te helpen helen en ontspannen. Én om van te genieten. Met Tibetaanse en kristallen klankschalen, gitaar, handpan, andere wereldinstrumenten en Irene haar stem word je uitgenodigd om op een innerlijke reis te gaan. Laat de helende klanken door je heen stromen. Liggend, met je ogen gesloten en een deken over je heen. Laat alles even zijn zoals het is – gevoelens, sensaties, gedachten – en voel hoe het geluid je draagt en je terugbrengt naar de stilte.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, gebruikt men Sound Healing om mensen (en dieren) te helpen terugkeren naar onze natuurlijk staat van zijn: innerlijke vrede & harmonie. Een Sound Healing kan je helpen om een fysieke, emotionele en mentale disbalans te helen. De klanken van de instrumenten hebben een revitaliserend effect of lichaam & geest.

Een concert als dit kan vele voordelen hebben, zoals:

– stimulatie van het immuunsysteem
– verlaging van stress levels
– diepe ontspanning
– verbetering van concentratie
– verhoging van creativiteit
– verhelpen van slapeloosheid
– balans brengen tussen beide hersenhelften

Zelf meenemen
We willen je vragen om een eigen matje mee te nemen om op te liggen. Er is een (zeer) beperkt aantal matjes aanwezig. Verder is het wellicht lekker om een dekentje en/of een kussentje mee te nemen. Trek makkelijke kleding aan zodat je zo comfortabel mogelijk kunt liggen.

Ook te boeken, ons arrangement (concert inclusief maaltijd)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een maaltijd in combinatie met het concert. Het concert start om 20.00 uur in de kerk.

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 35,- inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 62,50

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

zaterdag 29 juni 2024

Tijd

20:00 - 21:15

Prijs

€ 35,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl