Skip to main content

Door voeding meer energie – Irene Lelieveld

Op woensdag 1 september is Irene Lelieveld te gast Op Hodenpijl voor een lezing over hoe je met voeding meer energie kan krijgen. De lezing is gebaseerd  op het boek “Te koud? Te warm? Eet wat bij je past!’ en het zal een zeer leerzame en vruchtbare avond worden. Het is geschikt voor zowel mensen die veel als weinig van voeding afweten.  

Irene Lelieveld werkt al bijna 20 jaar in haar praktijk als auto kinsiologische voedingstherapeut. Daarnaast is ze auteur van 12 boeken over voeding en gezondheid. Voeding als medicijn inzetten is haar motto.

De energie die vrijkomt bij dit voedingsplan gebruikt je lichaam niet alleen om energieker te zijn, maar het heeft effect op je hele lichaam; Je stofwisseling, warmte huishouding, spijsvertering en je gewicht komen weer allemaal in balans.

De theorie waar deze lezing over gaat komt uit de Chinese geneeskunst en is gebaseerd op de milt. De milt is, volgens de Chinese geneeskunst, het orgaan die verantwoordelijk is voor je Chi ofwel de energie die alles stuurt. Wanneer de milt krachtig is,  dan voel jij je krachtig, energiek en heb je het comfortabel warm. Wanneer de milt verzwakt is dan merk je dat ogenblikkelijk aan vele aspecten in je lijf.

Elk voedingsmiddel heeft een thermische karakter, zo heb je thermisch koud, verfrissend, neutraal, verwarmend en heet voedsel. Iedereen voelt dat peper het lichaam verwarmt en pepermunt juist verfrist en dit heeft weer een effect op de milt. Door deze theorie goed toe te passen voel je binnen 2 weken al effect.

Het voedingsplan is niet alleen gemakkelijk, het is ook nog eens leuk om te doen.

Extra bij te boeken, ons eet en weet arrangement.  

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

woensdag 01 september 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl