Skip to main content

Inwijdingsweg de Pleiaden: Qoto Kuna Karpay

Tijdens dit weekend ontvang je zeven inwijdingen die jouw verbinding met de zeven hoofdsterren van de Pleiaden versterken en je laten beseffen dat de energie van onze bron altijd al in je is en door jou stroomt.

De Pleiaden, ook wel het Zevengesternte genoemd, is een tot de verbeelding sprekende sterrengroep in vrijwel alle cosmologieën. Volgens de Inca traditie zijn wij mensen verbonden met de Pleiaden. Deze sterrenverbinding is mede bepalend voor de essentie van de ziel waarmee je als mens op aarde bent gekomen. De Qoto Kuna Karpay bestaat uit zeven inwijdingen waarbij de essentie van deze sterrenenergie wordt overgedragen, zodat je je bewust kan worden van deze zuivere frequenties en je je weer herinnert wie je in wezen bent.

De inwijdingen brengen je dichterbij jezelf. Het maakt je energieveld krachtiger, helpt je je visie te verbreden, ondersteunt je bij het maken van verbindingen en in actie komen, laat je ego verzachten om te kunnen leven vanuit je hart, helpt je je identiteit te (her)vinden, verbindt je met je (verborgen) talenten om te worden wie je werkelijk bent en brengt je in beweging om jouw pad te volgen.

Wij, Heleen Snoek en Elne van Esch, hebben deze inwijdingen ontvangen van onze Inca leermeesters. Na een flinke periode van integratie zijn we actief geworden in het verder verspreiden van deze krachtige energie, zodat we de mensheid op aarde helpen de kracht te bundelen om onze bestemming te herinneren.

Reserveren:
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door je aan te melden via: info@spiritflute.nl of info@kinesiologieamsterdam.nl   o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.  Adres website: www.spiritflute.nl

Datum

zaterdag - zondag 29 - 30 juni 2019

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 222,-

Ticket

Spirit Flute

Locatie

Yurt
QR-code