Skip to main content

Innerlijke positieve Energie strategieën – Nicole van Ruitenbeek

Kennis van positieve en negatieve energie strategieën maakt jou onafhankelijker van het gedrag en gebeurtenissen in de omgeving. Je wordt meer jouw eigen bondgenoot, en minder jouw eigen criticaster. Je leert beter bepalen welke actie passend voor jou is. Je blijft beter in contact met je zelf en van daaruit met de ander.

We worden geboren als hulpeloos kind bij onze vader en moeder die het beste voor met ons hebben. Echter zij zijn ook mensen. We maken ervaringen mee die we niet meteen kunnen verwerken en oplossen en loslaten. Als veiligheidsklep slaan we deze ervaringen instinctief op in ons onbewuste. Hier nemen ze een plaats in in ons lichaam (energieverlies door spanning), in ons gevoel (ik ben boos) en onze gedachten en conclusies (Ik mag niet boos zijn en ben niet waardevol). Echter alles is energie en deze in-drukken willen weer uit-gedrukt worden. Na een periode krijgen we last van lichaamsklachten. De negatieve in-druk drukt zich hierin onbewust uit.

Deze lezing legt uit dat door negatieve energie strategieën we deze ervaringen onbewust herhalen en weer meemaken. En dat positieve energie strategieën jou helpen om de negatieve ervaring weer naar je bewustzijn te halen. Deskundige en warme begeleiding helpt je om het gevoel weer bewust (er) te worden: (ik was boos en dit klopte en het mag van mezelf). Jouw conclusie transformeert (ik mag er wel zijn). De negatieve ervaring kun je niet ongedaan maken. Maar met goede hulp heb je de in- druk die er was nu meer getransformeerd. De energie die de ervaring innam als onbewuste opslag komt meer vrij. Jouw energie gaat beter stromen, je voelt je beter. Door de positieve energie strategieën leer je stapsgewijs jezelf in vergelijkbare nieuwe situaties beter ondersteunen. Je ervaart meer (keuze)vrijheid. Daarom word je weerbaarder. Je ervaart meer levenskracht, verbinding en geluk.

Praktische informatie:
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Prijs: € 30,- incl. koffie/thee

Organisatie: Praktijk Nica-Luce/ Nicole van Ruitenbeek Psycholoog, organisatie adviseur en aura reader/healer.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal/whatsapp naar 06 5 198 49 45.

Nica-Luce is een bedrijfsmerk van Guiara.

Datum

dinsdag 21 mei 2024

Tijd

18:30 - 21:00

Prijs

€ 30,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastorie 1e etage
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl

Andere organisatoren

Nicole van Ruitenbeek - Nica-Luce
Nicole van Ruitenbeek - Nica-Luce
Telefoon
071-5280828 of 06-5198 49 45
E-mail
Nicole@Nica-Luce.com
Website
http://www.nica-luce.com/

Volgende gebeurtenis