In balans: De roep van de grote Moeder

Op dinsdag  8 november organiseren Dymph en Rob van Selfcreation, een healing om de balans te herstellen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Schep verandering in je eigen leven, maar ook in de collectieve sfeer van Moeder Aarde.  Een verdiepende avond met rituelen: Healing  Words, Moves en Sound.

Door samen te komen met de intentie de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in jou te herstellen en daarmee je hart gedragen bewustzijn te verruimen, schep je verandering in je eigen leven, maar ook in de collectieve sfeer van Moeder Aarde. De omstandigheden buiten je lijkt je wereld te bepalen, maar dat is schijn… Er is een innerlijke wereld die voorafgaat aan alles wat je buiten om je heen ziet.

Door bewust contact te maken met die innerlijke wereld, de wereld van je ziel, krijg je je kracht terug. Het lichaam is de poort tot het innerlijk zelf. Samen kunnen we een revolutie bewerkstelligen. Via lichaamswerk, oefeningen, dans, zang en beweging met (live) muziek van Max Douw; scheppen we die verandering. Bij een krachtplek Op Hodenpijl gaan we samen op een missie.
Je wilt helpen het bewustzijn op aarde te tillen naar een hartsniveau, naar een hartsbewustzijn. Een call om de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf te herstellen, zodat zij kunnen gaan functioneren als de 2 gezichten van 1 levend hart. De mannelijke energie raakte los van de vrouwelijke energie en de natuurlijk balans tussen beide raakte verstoord…gevoelsarme machtsbeluste energie die het respect voor de natuur, Moeder Aarde en de daarop levende wezens verloor.
Wanneer we spreken over de wedergeboorte van de vrouwelijke energie, dan heeft deze net zo goed in mannen plaats te vinden. In beide seksen mag een nieuw begrip ontstaan van wat vrouwelijkheid en mannelijkheid inhoudt.

Mannen hebben het nodig weer te voelen en zich te verbinden. Vrouwen hebben het nodig meer in hun kracht te komen. In die geheelde energie mix van mannelijke en vrouwelijke invloeden in ons zelf, leven wij het voorbeeld als 2 gezichten van 1 bron…. De bron van Liefde… En daarom nodigen we jullie uit om deel te nemen om die heelheid in jezelf te hervinden.

Onze samenwerking is ontstaan n.a.v. een oproep van Ton van der Kroon en Anne Wizles. Zij zijn op 8 november, bij de start van de internationale klimaatconferentie, met een groep mensen rond de berg Sinai in Egypte. Zij hopen daar 1000 vrouwen zich te laten verenigen en er ontstaan wereldwijd ceremonies om hen op afstand energetisch te ondersteunen in hun beweging om de hartsenergie te versterken: De roep van de Grote Moeder.
Wij dragen daar met liefde ons steentje aan bij.

Wat neem je mee:
– Draag iets wits en lekker zittende kleding
– Neem je eigen water bidon mee
– Neem iets mee voor op het altaar
– Neem je eigen meditatie kussen mee als je die hebt

Prijs: € 13,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

dinsdag 08 november 2022

Tijd

19:20 - 22:20

Prijs

€ 13,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.