Skip to main content

Concert – Ilse Oversier (uitverkocht)

Op vrijdag 4 december geeft Ilse Oversier een concert Op Hodenpijl.

Ilse Oversier is een indie/folk singer-songwriter uit Groningen. Ze ontdekte haar muzikale kwaliteiten vanaf jonge leeftijd na een persoonlijke transformatie. Haar unieke stemgeluid, gecombineerd met haar subtiele gitaarspel, raakt je in het midden van je hart. De liefdevolle herkenning van de diepe waarden en universele wijsheid van het leven, laat niemand onberoerd. Haar zelfgeschreven liedjes worden prachtig ondersteund door haar band, bestaande door twee strijkers met tweede en derde stem, Sebastiaan (viool) en Sebastiaan (cello).

Ilse heeft altijd een sterke connectie gevoeld met de natuur en tradities van indianenstammen. Deze inspiratiebronnen zijn terug te horen in haar muziek.

Laat je hypnotiseren door deze prachtige klanken.

Prijs concert: € 18,50 inclusief drankje in de pauze.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Reserveren voor dit concert is helaas niet meer mogelijk.

Datum

vrijdag 04 december 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code