Concert – Ilse Oversier

llse Oversier is een indie-folk Singer-songwriter uit Groningen. Ze ontdekte haar muzikale kwaliteiten vanaf jonge leeftijd en op latere leeftijd na een persoonlijke transformatie haar unieke stemgeluid, die raakt in het midden van het hart.

Ilse heeft altijd een sterke connectie gevoeld met de natuur en tradities van indianenstammen. Deze inspiratiebronnen zijn terug te horen in haar muziek. Haar zelfgeschreven nummers worden prachtig begeleid door haar band bestaande uit twee strijkers, Sebastiaan Hidding en Sebastiaan Wiering met tweede en derde stem.

Laat je onderdompelen in een warm bad van klanken en harmonieën door dit muzikale trio die je meevoeren naar een liefdevolle verbinding met moeder natuur en vader Great spirit.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 18,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

vrijdag 27 augustus 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Incl. maaltijd:€ 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.