Lezing: Mijn verborgen kracht – Ilse De Smet

Mijn verborgen kracht is een persoonlijk verhaal vol gedeelde levenservaring. De diagnose borstkanker was voor Ilse de start om alles wat zij in de afgelopen jaren had geleerd werkelijk te gaan toepassen. Wat er ook op haar pad komt, zij weet het zo te omarmen dat het haar groei brengt en nog bewuster in het leven laat staan.

Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Juist wanneer het tegenzit en mensen zich niet bewust zijn van hun verborgen kracht. Dan kan dit boek uitnodigen om het heft weer in eigen handen te nemen en het leven bewust te gaan leven. Dat is wat zij iedereen gunt. Niet haar pad, maar wel een leven waarin je zelf de leiding neemt en bewust, vanuit eigen kracht, keuzes maakt.

Ongeacht wat er op je pad komt, zal dit boek je praktische handvatten en inzichten bieden die je dagelijks kunt toepassen in je eigen proces.

Het boek wordt op 29 januari gelanceerd Op Hodenpijl, vlak voor Wereldkankerdag en de Maand van de Spiritualiteit. Ilse zal die avond vertellen hoe je je verborgen kracht kunt omarmen en laten zien hoe je je leven vol kunt leven.

Ilse De Smet (1981) woont met haar dochter in Den Haag. Na haar studie bedrijfskunde volgde zij tal van workshops, trainingen en opleidingen om te groeien in bewustzijn. Als coach helpt zij mensen hun verborgen kracht te ontdekken om zo meer bewust zichzelf te zijn.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje

Reserveren
Deze lezing wordt gegeven door een externe partij, reserveren kan via www.mijnverborgenkracht.nl

Datum

zaterdag 29 januari 2022

Tijd

14:00 - 16:00

Prijs

€ 18,50

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.