Iers concert – Camelot met Jacqueline Edeling (geannuleerd)

Op zaterdag 30 januari brengt Jacqueline Edeling haar vijfkoppig ensemble Camelot weer naar Op Hodenpijl. Ze brengen een avond Ierse en Keltische muziek. 

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is deze lezing helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor deze lezing, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om de lezing te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. 

CAMELOT is een frisgroen en kersvers ensemble in het muzikale landschap van de Keltische muziek en bestaat uit bevlogen musici die al jaren te zien en te horen zijn op zowel folk als klassieke podia. Niet verwonderlijk dus dat Camelot spannende cross overs  maakt tussen verschillende muziekstijlen en dat levert een verrassend nieuw geluid op. Denk aan Ierse Sing-a-long met bekende nummers als the Wild Rover, Wild mountain Thyme, Wiskey in the Jar, Cockles and Mussels. 

Camelot bestaat uit:
Viool – Emmy Storms studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en verleent haar medewerking aan diverse orkesten en ensembles. Op repertoire gebied is ze een allesvreter en altijd spelend op het hoogste artistieke niveau.
Viool – Jasmijn Rais studeerde zowel in Amerika als in Nederland en maakte vele internationale tournees  met haar ensemble Musicuore. Ze is oprichter van de Haagse Vioolschool waar ze met veel plezier lesgeeft. Folk, klassiek of jazz, bij haar ben je aan het goeie adres.
Harmonica/concertina/accordeon – Jacqueline Edeling speelt moeiteloos alle denkbare blaasbalg instrumenten en bijbehorende genres. Zowel solo als in diverse orkesten en ensembles. Ze studeerde aan het Twents- en het Rotterdams conservatorium ( bandoneon bij Carel Kraayenhof)
Gitaar/zang -Marlies Huitink studeerde schoolmuziek en gitaar aan het Rotterdams conservatorium en volgt een zangopleiding in Lichtenberg ( Duitsland ). Daarnaast beroert ze ook graag de snaren van de luit en basluit. Zij zingt en speelt in diverse ensembles en dirigeert verschillende koren.

Camelot heeft een ook een nieuw lid:
Uilleann pipes/ low whistle/ voice en bodhrán – Annemarie de Bie. Zij zal als special guest meespelen Op Hodenpijl.

Entree: € 18,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd € 41,-.

Ook te boeken, de Ierse maaltijd na afloop 

Tussen 17.30 en 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef.  De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

zaterdag 30 januari 2021

Tijd

Geannuleerd
20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.