Het introverte brein als kracht – Carmen Cools

Coach en neuropsycholoog Carmen Cools helpt introverte vrouwen om hun kracht te vinden en te gebruiken. In deze lezing legt ze onder andere uit hoe het introverte brein werkt en op welke manieren je van introversie een kracht kunt maken.

Introverten hebben een voorkeur voor rustige situaties, en richten hun aandacht graag naar binnen. Ze hebben unieke en belangrijke kwaliteiten, die in onze extraverte maatschappij vaak onderbelicht blijven. Sterker nog: veel introverten denken dat er iets mis is met ze omdat ze graag op zichzelf zijn.

Dertig procent van de mensen is introvert. Zij zijn graag alleen, houden van rust en diepgang, zijn gevoelig en opmerkzaam, creatief en betrokken. Ze lezen vaak liever een boek dan dat ze naar een feestje gaan. In onze maatschappij is extraversie de norm. Ben jij introvert, dan kan het een hele uitdaging zijn om in balans te blijven te midden van de drukte, de oppervlakkigheid en het lawaai. Veel introverten denken dat er iets mis is met ze, en proberen zich aan te passen een de extraverte norm. Met vermoeidheid en soms somberheid tot gevolg. Maar belangrijker nog: door zich aan te passen, komen hun unieke kwaliteiten niet tot bloei. Introversie is een karaktereigenschap die nou eenmaal in je genen zit, en die evolutionair ook van nut is. Introverten vervullen een belangrijke rol in de maatschappij. Als ze ten minste zijn wie ze echt zijn, en doen waar ze goed in zijn.

Ben jij introvert en zou je graag meer jezelf durven zijn? Dan helpt het om te begrijpen hoe je in elkaar zit. Dat jouw brein anders werkt. En op welke manier je van jouw gevoeligheid een kracht kunt maken. Waar jijzelf èn anderen van kunnen profiteren en genieten.

In deze lezing behandelt neuropsycholoog, coach en mindfulnesstrainer Carmen Cools de kennis en vaardigheden die je kunnen helpen om met meer energie, inspiratie en zelfvertrouwen een leven te leiden dat bij jou past.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Prijs lezing inclusief maaltijd: €41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

woensdag 23 september 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€18,50. Incl. maaltijd: €41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.