Skip to main content

Een vrouwelijke krijger te paard door Mongolië – Hesther Selbeck

Op woensdag 28 september geeft Hesther Selbeck, schrijver van het boek “Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut” een lezing over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hesther is vrijgevestigd systeemtherapeut in Nederland en in Catalonië.

Zonder cap galoppeert ze als een heldin in haar eigen verhaal een nieuw leven tegemoet. Weken trekt ze te paard over de steppes met haar gids. Onbevreesd en meedogenloos ontdekt Hesther Selbeck een nieuwe richting in haar bestaan.

Wat ontdekt ze? En wat zijn haar ervaringen?

Ze schreef er een boek over “Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut” (Uitgeverij Elmar)

In onze maatschappij gebeurd momenteel een hoop. Destructie en negativiteit komen steeds meer aan het licht’. Eigen regie nemen en ons leven vormgeven zoals we dat voor ons zien worden steeds belangrijker. Maar, hoe doen we dat? En wat hebben we daarvoor nodig?
Laat je inspireren door Hesther Selbeck, hoe ze van binnenuit vaste systemen veranderd in de (Jeugd) GGZ en het bedrijfsleven.

Volgens Hesther kent ons leven ongekende mogelijkheden.

Hesther Selbeck (1982) heeft op haar 28ste een visioen van Mongoolse paarden, letterlijk ziet ze hen op haar netvlies verschijnen. En besluit voor twee maanden te paard door Mongolië te trekken.
Selbeck is ontwikkelaar en leidinggevende van de Contextuele Paardentherapie (CPT) programma’s, waarbij ze met haar team paardentherapie, het rijden van paardrijdtochten en systeemtherapie combineert. Ze werkt met ‘uitbehandelde’ jongeren (en hun ouders) en volwassenen. Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen (o.a. TEDxHaarlem) over CPT. Ook schrijft ze artikelen voor systeem- en psychologische tijdschriften.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,- inclusief een drankje in de pauze van de lezing.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 28 september 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€19,50. Incl. maaltijd: €43,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl