Skip to main content

Een uurtje voeding voor de geest – Hester van der Leeden – Geannuleerd

Op woensdag 12 januari geeft natuurvoedingskundige Hester van der Leeden een lezing voeding voor de geest. Je zult ontdekken dat de keuzes die je maakt veel invloed hebben op je vitaliteit en hoe je je voelt.

Helaas is deze lezing geannuleerd ivm de nieuwe maatregelen. De lezing zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum. 

Hester van der Leeden is natuurvoedingskundige en heeft een praktijk voor voedingsadvies. Als kind al was ze gek op eten én koken. Sindsdien is haar interesse hierin alleen maar gegroeid en de honger naar kennis nog lang niet gestild. Zij heeft de opleiding tot natuurvoedingskundige gevolgd aan Academie Kraaybeekerhof in Driebergen. Op dit inspirerende landgoed kwamen de puzzelstukjes bij elkaar over wat voeding is, maar ook welke invloed wat je (niet) eet heeft op je lichaam en geest. Hester ontdekte bij zichzelf hoe groot de rol van bewustwording hierin speelde.

In de lezing ‘een uurtje voeding voor de geest’ zal Hester hierover vertellen. Sta je wel eens stil bij wat je eet en drinkt? Geeft dat onrust, omdat het wel lijkt of overal wat aan mankeert en iedereen wat anders zegt? Of geniet je van de overweldigende verscheidenheid die de natuur te bieden heeft?

Maakt het wat uit of je zelf vers kookt? Kan lekker en gezond samengaan? Is industrieel bewerkt ongezond? Waar begin je? Al deze vragen die Hester zichzelf stelde, hebben ertoe geleid dat zij haar voeding en leefstijl is gaan veranderen tot de gewoontes die ze nu heeft. Dagelijks ziet ze dezelfde vragen in haar praktijk bij de mensen die zij daar ontmoet. Het geeft je vrijheid als je daarop de antwoorden krijgt, zoals hoe je lichaam gebruikt maakt van krachtige voeding. Op die manier neem je, met behulp van kennis, zelf het roer over je vitaliteit weer in handen. De praktijk van Hester heet ‘Voeding zonder fratsen’. Want, is gezond en lekker eten ingewikkeld? Nee, als je weet hoe het zit niet. Daarvan maakt ze je graag bewust tijdens deze lezing.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 12 januari 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl