Skip to main content

Laat jouw Kundalini energie weer stromen – Helena Adriana

Op zaterdagavond 17 December organiseert Helen Adriana een Kundalini Awakening Process ~ Ceremonie ook wel KAP genoemd Op Hodenpijl.

Helen Adriana is werkzaam als Shamanic Healer en helpt mensen weer hun ware staat van zijn herinneren. Inmiddels heeft zij al ruim 6.000 mensen mogen begeleiden met al wat zij o.a. leerde tijdens haar reizen en trainingen bij diverse natuurvolkeren.

We maken allemaal leuke en minder leuke dingen mee in ons leven. De minder leuke dingen slaan we op in ons lijf en zo dragen we in verloop van tijd heel wat met ons mee.

Tijdens een Kundalini ontwaking verwerk je in een korte periode stukjes opgeslagen trauma. Oude programma’s worden herschreven en een nieuwe portal wordt geopend.

KAP ook wel een transmissie van levensenergie genoemd wat het proces van Kundalini Ontwaking in gang zet. Kundalini is een van de namen die wordt gegeven aan de krachtige creatieve levensenergie die in ieder mens aanwezig is.

Het “slaapt” echter nog vaak in ons. Maar eenmaal ontwaakt vindt een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats.

Deze ‘herbedrading’ maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere wegen.

Je hoeft tijdens de sessie niets te doen, maar je mag in volle overgave zijn met wat er voor jou is in het moment.

Het is zo bijzonder en soms rationeel niet te begrijpen wat het allemaal brengt en daarom vaak pas echt begrepen wordt wanneer het is ervaren.

Kosten

€ 111,-

Inclusief thee

Tijd

18.15 – 21.30 uur. (inloop vanaf 18.00 uur)

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken. 
Na afloop van de KAP ~ Ceremonie is Helen Adriana nog 2 weken beschikbaar voor vragen.

Datum

zaterdag 17 december 2022

Tijd

18:15 - 22:00

Locatie

Zolder
Categorie