Skip to main content

Sessie: Het helen van de voorouderlijke lijnen (Regressie & Reïncarnatie therapie) – Brian van Leeuwen

Persoonlijke therapeutische sessie m.b.t. vorige incarnaties, het werken met de voorouders, helen van voorouderlijk trauma en familie karma.

Brian van Leeuwen begeleid jou met alle liefde met heling brengen in de voorouderlijke lijnen en in vorige incarnaties. Waardoor jij meer in verbinding komt met wie jij in essentie bent. Met als resultaat een dieper gevoel van thuiskomen in jezelf.

Nu is het zo dat trauma -de pijn en het verdriet- van de voorouders wordt doorgegeven van generatie op generatie. Tot wel 7 generaties zeggen de Native Americans. Dat betekent (in)direct dat we rond kunnen lopen met de klachten van opa, het verdriet van oma, het misbruik van ome Jan of de niet verwerkte miskraam van mama. Wellicht kun je je voorstellen wat voor effect dat kan hebben op je dagelijkse leven? Wat onze voorouders hebben meegemaakt heeft een (in)direct effect op ons dagelijkse handelen, hoe we ons voelen, wat we denken.

Het opnieuw doorleven van specifieke gebeurtenissen van de betreffende voorouder of een vorige incarnatie kan direct heling brengen. Niet alleen in jouw leven, maar ook in die van je voorouders. Met als gevolg ruimte, opluchting, ontspanning en verlichting. Weer adem kunnen halen. De energie kan weer stromen.

Daarbij kijkt hij naar waar jij tegenaan loopt in het leven, zijn er vastzittende patronen, oude programma’s die draaien, heb jezelf trauma opgelopen, wat voor woorden gebruik je en wat zeg je eigenlijk echt.

Om meer inzicht te krijgen vraagt hij je ook om een hulpvraag mee te nemen plus je geboortedatum met mij te delen, zodat hij ook door middel van numerologie je levenspad, talent, karma, zielentrilling en doel kan uitrekenen.

Brian gebruikt technieken die hij geleerd heeft bij Maarten Oversier, Robert Bridgeman en Altazar Rossiter. Dit gaat in de mix met zijn eigen authentieke krachten, intuïtie en helderziende gaven. Dat in combinatie met een veilige en liefdevolle bedding die hij biedt.

Brian ga ervanuit dat alles wat jij nodig hebt dit leven al binnenin jou aanwezig is. Nu mag je dat weer gaan herinneren.

Kosten

€ 177,- per sessie. Een sessie duurt 1 uur en 45 minuten. 

Tijd

10.00 – 11.45 uur Sessie 1
12.45 – 14.30 uur Sessie 2
15.15 – 17.00 uur Sessie 3

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

dinsdag 09 augustus 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 177,00

Locatie

Zolder
Categorie