Skip to main content

Mantraconcert – Hedi Carlee

Op zaterdag 28 januari is Hédi Carlee, anagram van Charlie Dée, te gast voor een Mantraconcert. Een mantra is een helende klank, vaak in het Sanskriet die je als je hem herhaalt en herhaalt een helend effect op je lijf en leven heeft. Mensen die de kracht en magie van het mantra zingen kennen hoeven niet twijfelen, de mooie stem en composities van Hédi doen je naar binnen keren, voorbij het denken, recht je hart in. Om vervolgens te genieten van die heerlijke stilte die altijd na het zingen van een mantra klinkt.

Je kunt de Rotterdamse zangeres kennen van haar melancholische, doch fris en fruitige popliedjes! Jarenlang stond ze op de kleine en soms grotere podia van Nederland. Zo zong ze samen met Huub van der Lubbe een duet en bracht Tiësto een remix van één van haar liedjes uit. Ook had ze veel succes met haar theatertour over het leven van Joni Mitchell.

In 2017 liep ze bij een auto ongeluk hersenletsel op. Op haar weg naar herstel ontdekte ze de kracht van mantra’s en sindsdien zingt ze ze uit volle borst. Maar dan wel met een snufje pop en een grote dosis nuchterheid en Rotterdamse humor.

Hédi begrijpt dat voor veel mensen mantra’s nog niet heel toegankelijk zijn, ze zegt daarover: ‘Zelf werd ik totaal verrast wat de klanken van de mantra met mijn welzijn en gemoed deden. Ik zou er uren in superlatieven over kunnen praten, maar de uitwerking in de praktijk is zo krachtig dat je het eigenlijk gewoon een keer zou moeten komen ervaren.’

Los van de magie die de mantra brengt, zal de avond ook muzikaal een waar feestje zijn. Hédi stond als Charlie Dée bekend als begenadigd songwriter en tijdens deze mantra concerten kun je genieten van bijzondere en gelaagde composities, waarbij ze een veelheid aan stemmen live opbouwt met een loopstation. Ook de muziekliefhebber kan zijn of haar hart ophalen!

Ze schudde haar hoofd en veranderde van muzikale koers, daarom schudde ze ook haar naam en brengt ze haar mantra’s uit onder het pseudoniem Hédi Carlee.

Ook zin om muzikaal te komen ont-spannen? Samen met haar topmuzikanten Joeri Rook en Johan Hendrikse neemt ze je mee op weg naar hogere sferen en zorgt ze voor een zachte landing. Namasté!

Wat mensen vaak zeggen over de mantraconcerten van Hédi:

“Jouw mantra’s zijn magisch. Ze komen recht binnen in mijn hart en de tranen springen in mijn ogen.”

“Als ik de mantra-songs van Hédi hoor, voel ik instant die innerlijke rust. De mantra muziek van Hédi brengt me naar de stilte, die ik zo hard kan gebruiken.”

Ook te boeken, ons arrangement (concert inclusief maaltijd)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een maaltijd in combinatie met het concert. Het concert start om 20.00 uur in de kerk.

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 19,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 43,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 28 januari 2023

Tijd

20:00 - 21:30

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl