Skip to main content

Healingworkshop reïncarnatie – Maarten Oversier

De afgelopen jaren gaf reïncarnatietherapeut Maarten Oversier verschillende lezingen Op Hodenpijl die druk werden bezocht. Daarnaast leverden de avonden veel vragen & reacties op. Tijd om de diepte in te gaan op zaterdag 2 november. 

Zoals je van hem gewend bent benadert Maarten vooral de praktische kant van reïncarnatie. Denk aan het verweken van trauma’s die in onze DNA-geheugen liggen opgeslagen en wat van generatie op generatie lijkt dóór te worden gegeven. Stevige ervaringen, waarvan we de bron niet bewust zijn. Maarten laat tijdens deze middag duidelijk zien, met een aantal proefsessies, hoe zijn werkwijze verloopt en wat voor zaken daarbij aan de orde komen. De titel van de middag ‘De tranen van onze voorouders’ zegt in zijn essentie feitelijk al genoeg. In deze workshop krijg je de gelegenheid om deze aspecten die dieper in jezelf liggen, te onderzoeken. Zodat er (mogelijk) healing kan ontstaan.

 Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos
Het blijkt keer op keer, dat veel mensen, meestal onbewust, belast zijn met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. En naarmate voor ons, mensen//aardbewoners, het diepere besef komt, dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie.En het zijn niet altijd en alleen de ‘mooie’ of ‘intense-blije’ momenten die worden opgeslagen en doorgegeven. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling van verdriet en trauma bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet méér dan nodig, de ‘onverwerkte ballast’ -want zo kun je het gerust noemen- van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: ‘Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.’ In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.

Maarten Oversier
Regressie/reïncarnatietherapeut Maarten Oversier werkt al 22 jaar met cliënten in zijn praktijk te Roden. Daarnaast geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Irokezen-Indianen, Canada.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Voorafgaand aan de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren met een hartige groentetaart, salade en een kopje soep. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Tijd: 13.30 – 17.30 uur. Inclusief koffie & thee pauze.

Datum

zaterdag 02 november 2019

Tijd

13:30 - 17:30

Prijs

€ 30,- . Inclusief lunch € 45,50.

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl