Skip to main content

Healing & reading – Jeanet Kleinreesink

Bij een persoonlijk consult geeft Jeanet eerst een reading: het lezen van je aura’s en chakra’s. Om je te leren om je eigen grenzen te stellen en keuzes te maken. Ik geef je inzichten en adviezen om verder te kunnen.

Om je weer een stapje verder te brengen in je groeiproces. Ik ben helder voelend dit helpt je ook weer verder omdat ik in de diepere lagen kan kijken waar je vast bent gelopen. En om daar weer beweging in te krijgen. Tijdens de reading mag je ook vragen stellen of foto,s meenemen om meer inzicht in de situatie te krijgen. Healing; blokkades worden opgeheven en je maakt meer verbinding met je innerlijke zijn.

Als ik de healing geef voel ik jou energie aan. ( aura’s en chakra’s ) Door te voelen waar de energie zit kan ik de chakra’s weer in balans brengen. Dit geeft vaak een geestelijke ontspanning omdat we vaak toch meer in ons hoofd zitten met veel vragen De energie verplaatst zich meer naar de buik de eerste drie chakra’s . De bedoeling is dan ook dat je dan ook meer van uit je buik gaat ademen waardoor er meer ontspanning en rust ontstaat. Om verschillende redenen kun je een reading en healing ondergaan: – Als je gevoelig bent voor veel prikkels waardoor er een geestelijke moeheid ontstaat. Komt vaak voor bij hoog gevoelige. (HSP) – Rust balans en je eigen grenzen kunnen bewaken. – Verwerking van een scheiding, trauma, rouw proces, drukke periode waar een negatieve lading heeft gezeten. – Maar kan ook zowel lichamelijk als geestelijk klachten aan de orde zijn door stress kun je ook lichamelijk klachten krijgen. – Of gewoon een nieuwe weg in willen slaan om een duwtje in de rug te krijgen naar groei en ontwikkeling.

Jeanet over zichzelf

Mijn naam is jeanet Kleinreesink en ik woon in oud Rijswijk . Al op jonge leeftijd intuïtief. Mijn voorkeur was verzorgende beroepen uit oefenen. Verpleegkundige en pedagogische werkvelden met kinderen volwassenen en ouderen. Maar op een gegeven moment had ik meer behoefte aan verdieping van de mens . En met name de basis elementen veiligheid , respect , liefde en persoonlijke groei. En dat vond ik in de opleiding energetisch therapeut. Sinds 2010 heb ik een eigen praktijk Energietherapie Healing en Reading .

Kaarten reserveren
Aanmelden kan door een mail te sturen naar:  mail@energy-circles.nl o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen. Let op: na aanmelden maakt Jeanet een afspraak met je over het precieze tijdstip.

Datum

zondag 16 juni 2019

Tijd

De gehele dag

Prijs

30,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Serre
Categorie
Jeanet Kleinreesink

Organisator

Jeanet Kleinreesink
Telefoon
(0)6-215 11 958
Website
http://energy-circles.nl/