Skip to main content

Healing – Margreet van Veen – Geannuleerd

Margreet van Veen is bekend als medium, magnetiseur en spiritueel adviseur. Op donderdag 17 december geeft Margreet een healing. 

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is deze healing helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor deze healing, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om de healing te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. 

In deze coronatijd zijn veel dingen anders dan anders. Afstand nemen en houden is de nieuwe norm geworden en verbinding maken is niet zo vanzelfsprekend meer. Als mensen hebben wij echter behoeften elkaar op te zoeken en verbinding te maken. Paniekaanvallen, eenzaamheid en depressieve klachten zijn klachten die ik regelmatig terug hoor komen in de coronatijd.

Healen is een hele bijzondere manier om verbinding te maken zonder elkaar aan te raken. Zeker in groepsverband heeft dit een speciale werking.  Om alle vervelende gevoelens te laten helen organiseert Margreet een healingavond op 17 december. Ervaar het hoe het is om met zijn allen te mediteren en zo te healen.

Wil je er wel bij zijn, maar blijf je liever thuis, dan kan dat ook.

Er wordt op dit moment gekeken naar de mogelijkheid om deze healing ook via live-stream te volgen.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

donderdag 17 december 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€18,50. Incl. maaltijd: €41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl