Skip to main content

Straling en in het bijzonder 5G: gevaarlijk of niet? – Hayo Bol – geannuleerd

Op woensdag 19 mei is natuurgeneeskundig therapeut Hayo Bol, te gast voor de lezing ‘Straling en in het bijzonder 5G: gevaarlijk of niet?’. Tijdens deze lezing gaat hij in op wat is straling, wat doet het in je lichaam en maakt hij je (nog) bewuster van de risico’s die er kleven aan straling afkomstig van apparatuur.

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is deze lezing helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor deze lezing, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Hayo Bol over deze avond:

Natuurlijke straling afkomstig van de aarde en de zon is voedend voor je lichaam. Niemand is ooit depressief geworden van de zon. En de meeste lezers zullen de weldadige ervaring van het ‘gegrond’ zijn door bijvoorbeeld op blote voeten lopen ook wel kennen. Waar wij met zijn allen nog nauwelijks bewust van zijn is de schadelijke invloed van onnatuurlijke straling afkomstig van apparatuur en zendmasten. Deze straling doet veel, zo niet heel veel ten nadele van onze gezondheid. Vele onderzoeken bewijzen keer op keer dat straling schadelijk is en invloed heeft op de vruchtbaarheid, het ontstaan van kanker en het verspreiden van infecties. Straling ondermijnt je immuniteit. Onder therapeuten staat straling bekend als een belangrijke blokkade die heling en gezondheid tegenwerkt.

Het is tijd dat we daar anders mee leren omgaan. Het is tijd voor openheid van zaken.

Hayo Bol is natuurgeneeskundig therapeut met vestigingen in Joure en Amsterdam. Hij stelt het belang van een integrale aanpak van de patiënt centraal. De aanpak van straling is daar onderdeel van omdat dit net als toxinen in het eten en zware metalenbelasting van bijvoorbeeld vullingen een stoorzender kan zijn op weg naar een betere gezondheid.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Datum

woensdag 19 mei 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code