Skip to main content

Lezing Liefdesroep – Hannah Cuppen

Op 10 november geeft Hannah Cuppen, integraal therapeut, trainer en auteur van de boeken Liefdesbang, Liefdesroep en het werkboek Liefdeskunst een lezing over haar boek Liefdesroep. 

Als ‘ik’ en ‘jij’ veranderen in ‘wij’, ontstaat een dans van wederzijdse co-creatie.

In Liefdesroep beschrijft Hannah de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Voor deze uitdaging stond zij zelf ook met het schrijven van haar succesvolle boek Liefdesbang. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

Van angst naar liefde

Deze tijd nodigt ons uit tot overgave aan een diepe transformatie. Wat de wereld nu nodig heeft vinden we niet langer op hetzelfde niveau. Er wil iets nieuws geboren worden. Iets wat dichter ligt bij onze ware natuur. Dat vraagt een transformatie van ieder individu. Het vraagt dat we de sprong durven maken van angst naar liefde zodat we gehoor kunnen gaan geven aan de roep van ons hart: Liefdesroep. Alleen dan kan er iets nieuws geboren worden wat dienend is aan de transformatie van de wereld.

De interactieve lezing geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe je jouw unieke liefdesroep kunt volgen als richtingwijzer naar een bezield en vervuld leven.
  • Hoe het transformatieproces verloopt van levensangst/doodsangst naar levensvrij.
  • 12 handvatten voor het volgen van je liefdesroep.
  • Meditatie om af te stemmen op je eigen liefdesroep.

Hannah Cuppen (1973) is integraal therapeut, trainer en auteur. In haar trainingen begeleidt ze mensen in diepgaande processen. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Daaruit is in 2014 haar eerste boek Liefdesbang voortgekomen. Op basis van dit boek geeft ze trainingen over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst. Haar boek is inmiddels in het Duits en Engels (Love Phobia) vertaald. In 2017 is haar tweede boek Liefdesroep uitgekomen. In mei 2019 verscheen Liefdeskunst, het werkboek bij Liefdesbang. Ook is er een online training Liefdeskunst. www.hannahcuppen.nl

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd / dit arrangement is niet meer mogelijk)
Het is helaas niet meer mogelijk om dit arrangement te reserveren i.c.m. maaltijd. 

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Datum

woensdag 10 november 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

18,50.

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl