Good Food Champion – Charlotte Labee

Weet jij eigenlijk hoe belangrijk voeding is voor je hersenen?
Weet je dat de juiste voeding voor je hersenen nog belangrijker is dan voeding voor je lichaam?

Tijdens de lezing Good Food Champion vertelt Charlotte alles over de juiste voeding voor onze hersenen. Wat is dat, voeding voor je hersenen?
Welke voeding is goed? Welke voeding is slecht. Wat doet goede voeding eigenlijk voor het menselijk brein? Welke voeding zorgt voor meer stress en kun je beter vermijden? Welke voedingssupplementen zijn essentieel voor onze hersenen. Hoe werkt voeding op je hormonen en je geluksgevoel?

Tijdens deze leerzame en leuke lezing van 1.5 uur laat Charlotte je starten met een andere lifestyle. Er is ook tijd om vragen te stellen.

Waarom deze lezing relevant is voor jou?
Ons 400.000 jaar oude brein sluit niet goed aan op de hectiek van het hedendaagse leven, wordt slecht gevoed met verkeerde voeding en met te weinig juiste beweging. Hierdoor ontstaat er kortsluiting in het brein en daardoor lichaam, met als gevolg stress en disbalans. Voorbeelden hiervan zijn structurele vermoeidheid, slapeloosheid, burn-outs en depressies.

Door het volgen van de lezing van Charlotte Labee snap je beter hoe het zit met voeding en je brein en kan jij je beter gaan aanpassen op de veranderingen om je heen en daardoor de kans op stress en disbalans verkleinen.

De kennis die je opdoet in deze lezing helpt ook bij het succesvoller worden in je werk- en privéleven.

Fotocredit: Marilyn Bartman

Klik hier voor een impressie van Charlotte haar lezing. 

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

donderdag 13 augustus 2020

Tijd

20:00 - 21:30

Prijs

16,50 Inclusief maaltijd: € 37.-

Locatie

Kerk
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl