Skip to main content

U wordt liefdevol op uw nummer gezet – Gerrit Jansen

Numeroloog Gerrit Jansen uit Doetinchem zal u, tijdens zijn lezing, op een interactieve wijze meenemen op een reis door de wonderlijke wereld van de getallen en de cijfers. Ook zal hij u inzicht geven betreffende de zeggingskracht van onze taal.

Numerologie is de kennis van de vibratie van de getallen en cijfers en werd reeds eeuwen geleden door grote wijsgeren toegepast. Ieder cijfer en getal heeft zijn trillingsinvloed en daarmee zijn speciale kenmerk. Binnen de numerologie wordt er gewerkt met de cijfers 1 t/m 9 en de getallen 11, 22 en 33. Met uitzondering van deze getallen worden alle overige getallen herleid naar cijfers.

Wanneer de Geest naar de aarde komt wordt er weer een rol opgepakt om ervaringen op te doen. De geboortedatum geeft inzicht in die rol, de volledige geboortenamen en eigen achternaam geeft informatie hoe men de rol zou kunnen spelen. De letters worden daarvoor omgezet in cijfers, de letter a wordt een 1, letter b een 2, enz. Als mens krijg je de energie voor je missie, wanneer je op een ander spoor gaat rijden kom je niet langs de juiste stations en mis je ook de juiste “bovenleiding”. De energieaanvoer stagneert en de passie ontbreekt.

Gerrit zal u uitnodigen om actief deel te nemen door uw geboortedatum op te tellen en hij zal dan de uitkomst van uw geboortedatum plenair duiden. Ook zal hij u uitleggen in wat voor energie-jaar u zit dit jaar, wordt het een jaar om opnieuw zaken op te pakken of kunt u beter het was kalmer aan gaan doen.

De numerologie is tevens toepasbaar op uw huisnummer, telefoonnummer, trouwdatum etc. Ook is het interessant om uw levensmissie te verbinden met een andere missie om de brug te berekenen waardoor er inzicht ontstaat hoe u het beste met de ander kunt omgaan Graag tot ziens op de lezing en laat u vooral niet “wegcijferen”.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing: € 41,- inclusief maaltijd.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 28 juli 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl