Hoe kom je vanuit de Numerologie bij je werkelijke kern – Gerrit Jansen – Geannuleerd

Numeroloog Gerrit Jansen uit Doetinchem zal u, tijdens zijn lezing, op een interactieve wijze meenemen op een reis door de wonderlijke wereld van de getallen en de cijfers. 

Deze lezing is geannuleerd. 

Tijdens de eerste lezing heeft Gerrit Jansen ons op reis meegenomen, via de geboortedatum, naar onze levensmissie. Het doel van dit leven wordt bepaald door de cijfers en getallen van onze geboortedatum. Het lichaam, die deze missie mag uitvoeren, heeft aansturing nodig van de werkelijke kern. Om de kern uit te rekenen gaan we uit van de volledige geboortenamen en eigen achternaam. De klinkers worden omgezet naar cijfers die corresponderen met de plek van de betreffende klinker in het alfabet, dus de A is een 1 en de E een 5 etc.

De uitkomst is dus je ware ik/kern, deze kern wordt gekoppeld aan je levensdoel en dat geeft je passie. De verbinding tussen Geest, Lichaam en Ziel is de cohesie.

Gerrit gaat dat voor allemaal duidelijk maken tijdens de lezing, wederom pragmatische en interactieve, lezing, u kunt dus zelf meecijferen.

De huidige roepnaam en achternaam kan wel eens afwijken van de oorspronkelijke namen, artiesten hanteren wel eens een artiestennaam en bij een huwelijk krijgt men wel eens een andere achternaam. Numerologisch heeft dat invloed op je presentatie.

De kracht van de eerste 9 letters van het alfabet zijn sterker dan de letters die daarna komen, aangezien getallen worden omgezet naar cijfers, m.u.v. de getallen 11, 22 en 33, is letter J dus een 1 maar omdat deze opgebouwd is van 10 naar 1 is deze zwakker dan de letter A.

Bij de medeklinkers zijn de letters K en V bijzonder aangezien hun waarde een 11 en 22 zijn en daarom niet worden vereenvoudigd naar 2 en 4 aangezien het meestergetallen zijn.

We kennen bijna allemaal wel de uitdrukking: “Ik kom niet uit de verf”, dus de Geest zit nog in de verfpot en het ego zit op de deksel. Wellicht dat na de lezing van Gerrit er meer begrip komt tussen lichaam en de kern, dan ontstaat er bezieling en begrijpen de mensen meer wat ze aan het doen zijn.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 22 december 2021

Tijd

14:00 - 16:00

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.