Flamencoconcert – Craig Sutton

Craig Sutton, beter bekend als The Flamenco Thief, is een Engelse gitarist die in een relatief korte tijd zoon naam heeft opgebouwd binnen de DIY-muziek scene. Gespecialiseerd in een snel ritmisch gitaarspel brengt Craig betoverende live shows.

Gespecialiseerd in een snel ritmisch gitaarspel heeft Craig een reputatie opgebouwd voor het spelen van betoverende live shows waarin hij speelt op een Spaanse gitaar met een Boss RC loop pedal om nieuwe ritmes te mixen met traditionele Flamenco technieken. Craig is een vindingrijk muzikant die ook gebruik maakt van zijn gitaar als percussie instrument wat verschillende lagen van hip hop beats geeft door de nummers heen. Dit doet hij door middel van het tikken op het lichaam van de gitaar. Combineer dit met de Flamenco gitaarspel en de Boss RV loop pedal en je krijgt een bijzondere mix muziek waarvan je zou kunnen denken dat er meerdere mensen samenspelen, maar Craig doet het toch echt helemaal alleen.

Craig zijn vroegere invloeden van ska, hip hop en gypsy swing zijn ook duidelijk aanwezig in zijn werk. Dit helpt hem met het creëren van intelligente, maar makkelijk in het gehoor liggende muziek.

Bekijk Craig in actie: https://www.youtube.com/watch?v=bkJLwq_hW44&t=6s

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Lunch in combinatie met het concert.  De lunch start om 12.30 uur in het restaurant met de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaal je € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken. Het concert start om 15.00 uur.

Prijs concert: € 16,50 met een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 24 november 2019

Tijd

15:00 - 16:30

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.