Skip to main content

Flamencoconcert – Craig Sutton (geannuleerd)

Craig Sutton, beter bekend als The Flamenco Thief, is een Engelse gitarist die in een relatief korte tijd zijn naam heeft opgebouwd binnen de DIY-muziek scene. Gespecialiseerd in een snel ritmisch gitaarspel brengt Craig betoverende live shows.

Gespecialiseerd in een snel ritmisch gitaarspel heeft Craig een reputatie opgebouwd voor het spelen van betoverende live shows waarin hij speelt op een Spaanse gitaar met een Boss RC loop pedal om nieuwe ritmes te mixen met traditionele Flamenco technieken. Craig is een vindingrijk muzikant die ook gebruik maakt van zijn gitaar als percussie instrument wat verschillende lagen van hip hop beats geeft door de nummers heen. Dit doet hij door middel van het tikken op het lichaam van de gitaar. Combineer dit met de Flamenco gitaarspel en de Boss RV loop pedal en je krijgt een bijzondere mix muziek waarvan je zou kunnen denken dat er meerdere mensen samenspelen, maar Craig doet het toch echt helemaal alleen.

Craig zijn vroegere invloeden van ska, hip hop en gypsy swing zijn ook duidelijk aanwezig in zijn werk. Dit helpt hem met het creëren van intelligente, maar makkelijk in het gehoor liggende muziek.

Bekijk Craig in actie: https://www.youtube.com/watch?v=bkJLwq_hW44&t=6s

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs concert € 18,50 inclusief een drankje.

Prijs concert inclusief maaltijd: €41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

vrijdag 11 september 2020

Tijd

Geannuleerd
20:00 - 22:00

Prijs

18,50. Inclusief diner: 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
QR-code