Tijd voor Vriendschap – Lammert Kamphuis

Op 12 februari neemt filosoof Lammert Kamphuis je mee langs verrassende ideeën en verhelderende inzichten uit 2500 jaar wijsheid over vriendschap.

Hoe vaak reflecteer je nou echt op je vriendschappen? Hoe zie jij je vrienden? En hoe kijken ze naar jou? Tijdens deze avond ontdek je wat filosofen zeggen over vriendschap, onderzoek je wat voor soort verschillende type vrienden er zijn, en wat je nou écht aan ze hebt. Iedereen weet dat vriendschap belangrijk is, maar vaak vinden we het ook vanzelfsprekend. Niet iets om bij stil te staan. Terwijl meer begrip onze vriendschappen nog mooier kan maken!

Leer van de befaamde Griekse filosoof Epicurus waarom vriendschap de essentie is voor een gelukkig leven. Maak een ranking van je vrienden met behulp van de heldere indeling van de Griekse filosoof Aristoteles. En onderzoek hoe jouw sociale leven zich verhoudt tot wat jij echt zoekt.

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 kwam zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit en werd al snel een bestseller. Nouveau noemde hem “een van de meest inspirerende sprekers van het moment.”

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 12 februari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.