De vrouwelijke helingsvortex – Eveline van Dongen

Gedragen door woorden in gesproken en gezongen vorm, middels een co-creatie van Eveline van Dongen en Loes Swinkels, word je op woensdag 1 februari meegenomen op een avond vol verstilling, ontroering en ver-lichting. Deze lezing is voor mannen en vrouwen. 

Als er iets duidelijk is geworden in de afgelopen jaren dan is het wel dat we vrij mogen breken van het narcistisch veld dat de mensheid en het licht van onze ziel al veel te lang heeft verduisterd. Of beter gezegd waardoor we zelf onze dimmer op ons licht hebben gezet.

Het goede nieuws is, dat er geen duisternis is. Er is slechts meer of minder licht. De uitnodiging aan ons is dus om ons licht te herinneren, te verankeren en te gaan belichamen.
In een wereld echter waarin het ontbreken van de verbinding met het licht op zoveel plaatsen zichtbaar wordt, gaat onze aandacht al snel richting het narcistisch veld. Daarmee versterken we helaas wel dit systeem en alle dreigende doemscenario’s.

‘Wees op je hoede’, ‘We moeten alert blijven’, ‘De strijd is nog niet gestreden,’ we vertellen elkaar hoopvolle berichten, doch deze zijn altijd gekoppeld aan een waarschuwing, aan een ogenschijnlijk onvermijdelijke acceptatie van een nog groter duister voor ons licht mag stralen. Het gevolg hiervan is dat we in een gespannen en zelfs overspannen systeem blijven functioneren. Zowel in de samenleving als in onszelf. Deze innerlijke frictie zorgt ervoor dat we de downloads nodig voor onze upgrade en ascensie niet kunnen ontvangen of in elk geval niet goed kunnen integreren.

De boodschap aan ons is om onze energie te gaan richten op wat we wel willen: innerlijke autoriteit, vrijheid, onvoorwaardelijke liefde en verbinding op zielsniveau. Er wacht ons namelijk een prachtige wereld. Het is aan ons om daarop af te gaan stemmen en stappen naartoe te gaan zetten.

Deze avond staat in het teken van deze mooie, liefdevolle en gezonde toekomst. Die slechts één beslissing van ons vandaan is. De opzet van de avond, of sessie, is dat er op basis van een bepaald thema stukken worden aangeraakt, toegelicht en voorgedragen uit mijn boeken, afgewisseld met nummers die hierop naadloos aansluiten. Er is daarbij tijd voor interactie, sharing en dat wat zich toont.

Zittend in een cirkel (evt een spiraal bij grote groepen) creëren we zo onze eigen helende vortex van vrouwelijke energie, het innerlijk vuur dat het oude tot de as doet verbranden waardoor het nieuwe kan ontstaan.

Daar gaan we onze energie op richten. Op het vrij breken van het oude, het verankeren van wie we zijn en het creëren van de nieuwe wereld. Je gaat deze avond ver-licht en geïnspireerd weer naar huis. Uit de strijd. In liefde.

Cd’s van de zangeres en boeken van mij kunnen aansluitend worden aangeschaft.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 01 februari 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.