Skip to main content

Tarotkaart consult – Eva Koornstra

Op zondag 28 maart is Eva Koornstra te gast bij Op Hodenpijl. In de bruine Madonna-ruimte zal zij een tarotkaartlegging verzorgen. 

Tarotkaarten worden van oudsher gebruikt om ons verlangen te bevredigen naar begrip van het verleden, of om de toekomst te voorspellen. Eva maakt gebruik van Osho Zen tarot kaarten. Dit Tarot geeft vooral inzicht in het hier-en-nu. Het is gebaseerd op de oude wijsheid van Zen: een wijsheid die stelt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Het Zen Tarot helpt ons te focussen op wat er in onszelf afspeelt, in plaats van op gebeurtenissen buiten ons. De kaarten zijn laagdrempelig en goed te begrijpen door de mooie afbeeldingen en symbolische woorden die erop staan.

Met de kaartleggingen kan zij helpen met het verkrijgen van helderheid, begrip en inzicht in belangrijke levensvragen of moeilijke situaties. Ook helpen de kaarten je om in contact te komen met je individualiteit, gevoeligheid, intuïtie, compassie, ontvankelijkheid of moed. De nadruk tijdens de kaartlegging ligt vooral op het innerlijk bewust worden. Een kaartlegging kan je helpen om je oorspronkelijke zelf en hun doel op aarde te (her)ontdekken en van daaruit je leven verder vorm te geven.
Tijdens een kaartlegging krijg je de ruimte om vrijuit vragen te stellen en kan je zoveel vragen stellen als je zelf wil. Waar nodig, helpt Eva je bij het formuleren van vragen. Via de kaarten wordt duidelijk wat er bewust en onbewust speelt rondom een thema en wat op dit moment aandacht nodig heeft. Iedere kaart die over een bepaalde kwestie getrokken wordt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat je nu even niet kunt of wilt inzien. Aan het einde van de kaartlegging kijken jullie samen terug op de ontvangen boodschappen. Op basis van de verkregen inzichten ben je vervolgens zelf in staat om verdere besluiten nemen en je richting bepalen.

Privacy is hierbij erg belangrijk, wat er besproken wordt tijdens een sessie blijft dan ook tussen jullie.

De kosten voor deze kaartlegging bedragen €25,-.

Kaarten reserveren
Reserveren is niet meer mogelijk.

Datum

zondag 28 maart 2021

Tijd

13:00 - 18:00

Prijs

€25,-

Locatie

Kerk
Categorie