Skip to main content

Tarotkaart consult – Eva Koornstra

Op zondag is Eva Koornstra te gast bij Op Hodenpijl voor individuele Tarotlezingen.

Eva werkt met het ‘Osho Zen’ Tarot waarbij het accent ligt op het hier-en-nu en bewustwording. De kaarten vertellen je niet wat of wanneer iets gaat gebeuren. Ze geven inzicht in wat jouw aandacht nodig heeft en wat jij zelf kunt doen om iets te verwezenlijken of te veranderen.  De Tarot werkt als een spiegel die het onderbewuste – jouw innerlijke wijsheid – naar de oppervlakte brengt.

Tijdens een Tarotsessie met Eva krijg je de ruimte om even stil te staan bij jouw leven. Jij bepaalt waar je naar wilt kijken door voor jou belangrijke vragen te stellen. Vragen over relaties, liefde, werk en carrière, persoonlijke ontwikkeling, situaties in je leven, te nemen besluiten of andere thema’s die spelen. Bij iedere kaart die jij trekt, geeft Eva uitleg over de betekenis en deelt ze boodschappen die ze via helderweten, -zien en -voelen doorkrijgt.  Deze inzichten zijn verhelderend, troostend, vernieuwend, motiverend en praktisch toepasbaar. Vaak zijn ze ook een bevestiging van wat je ergens diep van binnen al weet.

Een kaartlezing met Eva is een bijzondere ervaring. Je ontvangt inzichten die je helpen om gebeurtenissen een plek te geven, oude blokkades en patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en jouw leven richting te geven. Tijdens een sessie wordt er vaak op een dieper niveau iets aangeraakt wat daarna verder mag doorwerken in jou. Je kunt de sessie opnemen om later opnieuw terug te luisteren.

Wil je helderheid in een bepaald thema of heb je verschillende vragen? Weet je niet welke stap(pen) op dit moment te maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Tijden
Sessie 1 – 10:00-10:45
Sessie 2 – 11:00-11:45
Sessie 3 – 12:00-12:45
Sessie 4 – 13:00-13:45

Kosten
De kosten zijn 44 euro voor een individuele Tarotsessie van 45 minuten.

Over Eva
Eva werkt als holistisch therapeut in haar eigen praktijk. Het is haar missie om mensen te begeleiden op de weg (terug) naar binnen, zodat ze vanuit hun ware zelf het leven richting en betekenis kunnen geven.

Reserveren
Deze activiteit wordt georganiseerd door een externe partij. Voor meer informatie en reserveren kan je mailen naar info@innerlightbyeve.nl.

Datum

zondag 04 augustus 2024

Tijd

10:00 - 02:00

Prijs

€ 44,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastorie 1e etage
Categorie

Volgende gebeurtenis