Transformatieve Ademsessie – Esther Geskus

Uit je hoofd, in je lijf! Kom uit je hoofd, uit je gedachten en helemaal in het nu met je adem. Wanneer heb jij voor het laatst een stil hoofd gehad en je emoties de vrije loop gelaten? Om onze emoties goed te kunnen voelen, zouden we diep moeten inademen. Om uiting te geven aan onze emoties moeten we volledig uitademen. Vaak zijn we geneigd oppervlakkig te ademen zodat we onze emoties niet helemaal hoeven te voelen. Bij trauma zetten we onze adem tijdelijk vast en daarmee het trauma ook.

Veilige setting Esther zorgt voor een veilige setting en zal je met liefdevolle zachte kracht begeleiden. Ze zal je ondersteunen en door eventuele weerstand heen helpen. Ze zal je aanmoedigen om de controle los te laten om net dat stapje dieper te gaan of je juist uitnodigen te verzachten en te stoppen met het harde werken.

Hoe ziet een ademsessie er uit? We starten met het in kaart brengen van jouw hulpvraag. Aan de hand hiervan zetten we een intentie als richtlijn voor de ademsessie. Ik neem je mee tijdens de ademreis in een verbonden ademhaling. Deze ademhaling zorgt voor veel zuurstof in je systeem. De energie laat alles weer stromen en helpt je om spanningen, trauma’s, blokkades en emoties te kunnen doorvoelen en loslaten. De ademhaling zal op een rustig tempo starten en gedurende de reis in snelheid toenemen. In de actieve fase kan er van alles loskomen, verdriet, onmacht, spijt, boosheid het mag er allemaal zijn. Na de actieve fase van de ademhaling komt er een rustige fase waarin je alles wat je ervaren hebt nog zacht mag doorvoelen. Dit kunnen allerlei emoties zijn, er kunnen beelden op poppen, inzichten naar boven komen maar ook een gevoel van enorme bevrijding en rust kunnen er over je heen komen.

Adem in, Adem uit, transformeer je blokkades en voel je vrij!

Kosten

€ 130,-

Tijd

10.00 – 11.45 uur Sessie 1
13.00 – 14.45 uur Sessie 2
16.00 – 17.45 uur Sessie 3
19.00 – 20.45 uur Sessie 4

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken.
Tags:

Datum

donderdag 15 september 2022

Locatie

Zolder
Categorie

Organisator

Esther Geskus
Website
https://www.es-energy.nl/sessies-at-op-hodenpijl

Volgende gebeurtenis

QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.