Skip to main content

Intuïtieve massage & healing – Esther Geskus

Intuïtieve massage, healing en cupping helpen je om blokkades, spanningen, emoties en trauma los te laten, om afvalstoffen te verwijderen en de energie weer te laten stromen, op alle lagen! Esther Geskus masseert met liefdevolle zachte kracht.

Intuïtief en afgestemd op jou. Wat wil jouw lichaam je vertellen? Zijn er blokkades? Stroomt het ergens niet? Ze geeft er met haar liefdevolle aanraking en helende handen de nodige aandacht aan, zodat je kunt ontspannen, helen, verzachten en landen in jouw lijf. Intuïtief en afgestemd op jou! Een behandeling helemaal afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft. Misschien is het zachte aanraking om te ontspannen en meer te voelen. Misschien een stevigere aanpak op spanning in de spieren, blokkades en ophopingen van (energetische) afvalstoffen. Tijdens deze behandeling wordt een combi van de volgende technieken gebruikt: Intuïtieve massage, chakra massage, transformational cupping® & (pranic) healing.

Welke kleur/geur resoneert vandaag met jou? De massage wordt uitgevoerd met verschillende etherische BIO oliën en geuren. Intuïtief gekozen door jou. Wat heb jij nodig vandaag? Elke kleur vertegenwoordigd verschillende emoties en bevat verschillende etherische oliën, werkstoffen en energetische frequenties. Intuïtief kies jij de kleur die op dat moment het meeste met jou resoneert. Bij de gekozen kleur horen weer specifieke etherische oliën met hun specifieke therapeutische werking. Bij elke massage stem je opnieuw af op jouw kleur, emotie en behoefte

Kosten

€ 95,-

Tijd

10.00 – 11.45 uur Sessie 1
13.00 – 14.45 uur Sessie 2
16.00 – 17.45 uur Sessie 3
19.00 – 20.45 uur Sessie 4

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken.
Tags:

Datum

donderdag 29 september 2022

Locatie

Zolder
Categorie

Organisator

Esther Geskus
Website
https://www.es-energy.nl/sessies-at-op-hodenpijl

Volgende gebeurtenis