Skip to main content

Energetisch moestuinieren – Nicole van Ruitenbeek

Energetisch moestuinieren betekent moestuinieren door verbinding van jouw innerlijke levenskracht met die van de plant. Dit betekent : anders grondbewerken, anders planten en zaaien, anders oogsten en anders water geven. Meer samenwerking van mens en natuur, en meer opbrengst en meer arbeidsvreugde!

Ik geef alvast op 2 onderdelen een tipje van de sluier: bij grondbewerken laten we de grondlagen in stand en spitten ze niet om. We maken ze wel los met een grondboor en voegen biologisch compost toe. Bij voorkeur tuinieren we in de vroege ochtend waarbij de natuur en wij net ontwaken en we het optimum aan aardekrachten zelf kunnen opnemen, en ook kunnen geleiden naar de planten toe. We lopen op blote voeten want dit helpt plant en mens. Zo floreren de planten en leven langer, schenken meer oogst aan ons omdat wij meer onze energie, de beste tijd van de dag en de meest waardevolle biologische stoffen aan de plant aanbieden. Moestuinier je in een kas? Dan mag je anders water geven dan je gewend bent.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik vertel graag meer. Van harte welkom op deze leuke bijeenkomst. Neem gerust uw vragenlijstje en je plant mee!

Praktische informatie:
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Prijs: € 30,-

Organisatie: Praktijk Nica-Luce/ Nicole van Ruitenbeek Psycholoog, organisatie adviseur en aura reader/healer.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal/whatsapp naar 06-51984945 met jouw e-mailadres.
Nica-Luce is een bedrijfsnaam van Guiara.

Datum

dinsdag 23 april 2024

Tijd

18:30 - 21:00

Prijs

€ 30,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastorie 1e etage
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl

Andere organisatoren

Nicole van Ruitenbeek - Nica-Luce
Nicole van Ruitenbeek - Nica-Luce
Telefoon
071-5280828 of 06-5198 49 45
E-mail
Nicole@Nica-Luce.com
Website
http://www.nica-luce.com/

Volgende gebeurtenis