Skip to main content

Concert – El Periquin – Homecoming

Op zaterdag 1 oktober is Peter “El Periquin” Kalb te gast, hij is een bekend en veelzijdig flamenco gitarist en componist. Hij heeft 9 solo cd’s op zijn naam staan, waarop hij eigen composities vertolkt.

Tijdens de vele reizen door het leven worden we beïnvloed door vele culturen en veranderingen. Hoe brengen we thuis wat ons inspireert? Dit is precies het proces van flamenco gitarist El Periquín na vele jaren wereldwijd te hebben opgetreden met gerenommeerde musici. Hij brengt Homecoming naar intieme plekken zoals kleine theaters, een kerkje en huiskamers. Met de flamenco als zijn thuisbasis neemt El Periquín je mee naar het thuiskomen in jezelf.

Al meer dan 30 jaar geeft hij wereldwijd concerten in vooraanstaande theaters in Spanje, Mexico, Amerika, Rusland, Duitsland, Luxemburg, Finland, Portugal, Marokko, Georgië. Zo speelde hij meerdere malen op de internationale Flamenco Biennale in Nederland en Spanje.

Daarnaast geeft hij gastlessen op het Conservatorium in Arnhem, is een veelgevraagd leraar en verzorgt hij wereldwijd workshops.

Hij werkt samen met grote artiesten uit de flamenco-wereld, waaronder; Carles Benavent, El Paquete, El Piraña, Andres Marin, Joan Albert Amargos, Naike Ponce Gonzalez, Paco Javier Jimeno, Ana Fargas,Yelsi Heredia, Sabu Porrina , Rafita de Madrid,El Piculabe, Carmen Cortes, el Ciro, Elena Andujar, Yeye de Cadiz en vele anderen.

Tevens werkt hij samen met een aantal grote namen uit de jazz, waaronder Stochelo Rosenberg en het Rosenberg trio, Laura Fygi, David Lenker, Augustin Carillo, Madeline Bell, Amina Figarova, Martin Verdonk, Cor Bakker, Gypsy Boys, Paul Schaefer, Paul van Kemenade, Tollak Ollestad, Izaline Calister en vele anderen.

In het klassieke genre verzorgde hij, als solist een aantal bijzondere concerten waarbij o.a. bewerkingen van zijn eigen composities werden uitgevoerd. Zo was hij te horen in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, samen met het Nieuw Ensemble o.l.v. Ed Spanjaard en bij de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”. Met de Philharmonie uit Bocholtz o.l.v. Heinz Friesen, vertolke hij het Concierto de Aranjuez van Joaquin Rodrigo.

Ook te boeken, inclusief maaltijd (niet meer mogelijk)
Het is helaas niet meer mogelijk dit concert incl. diner te reserveren. 
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 19,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 43,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 01 oktober 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl