Skip to main content

CD (her)lancering ‘Thuiskomen’ – Eline Bierling

Op 28 augustus opent Op Hodenpijl haar deuren voor niemand minder dan singer-songwriter Eline Bierling, die jou met haar muzikaliteit een ongekende ervaring zal bezorgen. Zij hield de afgelopen tijd haar rug recht en sprak zich als een van de weinige artiesten hardop uit over het wereldtoneel. Haar teksten gaan over de diepgang van de huidige tijd, de pijn van loslaten, de kracht van innerlijke heling en de roep van de liefde.

In anderhalf uur presenteert Eline met haar loepzuivere stem en virtuoze gitaarloopjes haar rakende CD ‘Thuiskomen’, waarmee ze je kippenvel bezorgt en op ontwapende wijze inspireert om bij je eigen kern van liefde uit te komen – voor jezelf, elkaar en de wereld. Laat je inspireren tot het vormen van je eigen antwoorden. Wie ben je? Hoe laat je los? Wat vraagt deze tijd van ons? En hoe kom je daarin thuis?

Na de cd-lancering ben je welkom om na te praten met een drankje en is er uiteraard de mogelijkheid om met een CD van Eline naar huis te gaan. Thuiskomen doe je met een volle batterij en met vertrouwen in een positieve toekomst waarbij je zonder masker kunt zijn wie jij werkelijk bent.

T/m 15 augustus kun je jouw ticket met korting kopen en betaal je niet €19,50, maar slechts €15!

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

zondag 28 augustus 2022

Tijd

15:00 - 16:30

Prijs

€ 15,- early bird € 19,50

Locatie

Kerk
Categorie