Skip to main content

Concert – Fluit-gitaar Duo Chapeau – geannuleerd

Op 4 april is Duo Chapeau te gast Op Hodenpijl voor een bijzonder klassiek fluit-gitaar concert. 

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is dit concert helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor dit concert, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Fluitiste Pauline Lotichius en gitarist Jacqueline Snel vormen samen het enthousiaste Duo Chapeau! In 2017 benaderde de bekende Achterhoeker Hans Keuper (Boh Foi Toch) beiden afzonderlijk om samen klassieke concerten te verzorgen bij het Achterhoek Spektakel. Het bleek een geslaagde match. Pauline & Jacqueline hebben inmiddels een uitgebreid repertoire opgebouwd. Ze spelen barokmuziek van onder andere Bach en Händel, bekende klassiekers en ritmische Zuid-Amerikaanse muziek van onder andere Maximo Diego Pujol en Astor Piazzolla.

Pauline Lotichius studeerde fluit aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op 22 jarige leeftijd werd ze eerste fluitist van het Amsterdams Philharmonisch Orkest waar ze enkele jaren speelde. Jacqueline Snel studeerde aan op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag klassiek gitaar Ze studeerde bij Ruud Verhelst, Jan Goudswaard en de Uruguayaan Antonio Pereira Arias. Ook volgde ze masterclasses bij David Starobin, John Taylor en Nigel North. Bij de Japanse luitist Toyohiko Satoh verdiepte ze zich in de oude muziek op barokgitaar.

Zij zullen werken spelen van Bach, Astor Piazzolla, Emili Pujol Vilarrubí en Candombe.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert.  Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Het concert start om 15.00 uur in de kerk. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 04 april 2021

Tijd

15:00 - 16:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code