IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet – Derk Bothe

Op woensdag 15 februari geeft psycholoog, coach, spreker en ondernemer Derk Bothe (1972) een lezing over zijn boek ‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’. Hij verdiepte zich in alles wat te maken heeft met hoe wij invulling geven aan ons leven en vooral waarom we dat doen. Door de jaren heen ontwikkelde hij een aanpak, gebaseerd op een mix van wetenschappelijk onderbouwde en mystieke theorieën, godsdiensten, stromingen, beproefde en experimentele methoden, specifieke werkervaringen en op de lessen die het leven ons dagelijks biedt.

Ik ben geweldig! Durf jij het hardop tegen jezelf te zeggen? En zo ja, geloof je het ook oprecht? Of… overstemt het stemmetje in jouw hoofd (de denker, jouw dominante criticaster) deze visie? Deze lezing is gebaseerd op het boek ‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’ en zal jouw visie op jezelf én jouw invloed op de wereld voor altijd veranderen. Eigenlijk weet je het natuurlijk wel: er is helemaal niets mis met jou. En toch denk je regelmatig van wel: ik kan het niet, ik hoor er niet bij, het is allemaal mijn schuld, ik moet alles zelf oplossen, ik ben niet goed genoeg en zo meer…

Herkenbaar? Deze gedachten maken je leven ingewikkelder dan nodig. Gedachten creëren immers jouw wereld. Deze avond is bestemd voor jou als jij ten diepste weet dat je helemaal oké bent en als je wilt snappen hoe jij jezelf steeds weer van die waarheid verwijdert. We spreken over hoe je daarnaartoe terug kunt keren op die momenten dat je van deze waarheid afgedreven bent. Om vervolgens vanuit jouw kern, met zelfvertrouwen, op constructieve wijze om te gaan met alles wat zich in jouw leven aandient.

Voor wie is deze lezing specifiek?
Je doet je best, je wilt invloed uitoefenen op jouw geluk én toch… loop je vast op de voor jou inmiddels zo bekende patronen. Nu wil jij het anders, je wilt verbetering en je wilt weten hoe! Gun jezelf een avond in jouw toekomstige, duurzame geluk en claim je plek.

Derk neemt je op een niet-dogmatische, inspirerende en kwetsbare manier mee, waarmee hij voor eenieder een veilige ruimte creëert waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 15 februari 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.