Skip to main content

De helende harp – ligconcert met Daniëlle Uriël (UITVERKOCHT)

Op zondagmiddag 2 april verzorgt Daniëlle Uriël, harpiste en zangeres een ligconcert. Met haar muziek brengt ze vloeibare liefde en licht, die zo je cellen worden ingegoten terwijl je ontspannen op je zelf meegebrachte matje kunt liggen.

Daniëlle speelt intuïtieve muziek, afgestemd op de kerk en energie van het moment. Daarna zal ze een aantal van haar eigen heartsongs ten gehore brengen. Ten slotte begeleidt Daniëlle je om met elkaar vrije klanken te maken, samen met de harp, om zo de kracht van klank, in verbinding met de magische ruimte van de kerk, nog meer te verankeren in je lichaam.

Daniëlle werd op haar 6e verliefd op de harp. Ze bleek een groot talent en kreeg een gedegen klassieke opleiding. Later koos Daniëlle zich te ontwikkelen als spiritueel harpiste en zangeres, waar de nadruk ligt op de helende kracht van de harp en stem.
Inmiddels is Daniëlle bekend om het maken van muziek die recht het hart in gaat en het creëren van een brug tussen hemel en aarde. Ze speelt o.a. voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, aan sterfbed en op uitvaarten, bij yin yoga concerten, soundhealings, 1 op 1 sessies ze geeft harples.

Alvast even luisteren? Klik dan hier

Ligplek: € 25,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 02 april 2023

Tijd

14:00 - 15:30

Prijs

€ 25,00

Ticket

Meer info

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl