Skip to main content

Klankreis – Crystal Glow

Op zondag 26 mei geven Siem en Alida een klankreis Op Hodenpijl. Intieme, meditatieve klankreis in samenwerking met jouw bewustzijn-frequentie.

In je innerlijk bewustzijn staat de tijd stil, voel je jezelf in diépere lagen. In deze klankreis ontvangen we je daar … meditatief en mysterieus.
We nodigen je uit en begeleiden je het denken even uit te schakelen en de ruimte en gevoelslagen van je binnenwereld in te gaan.

De fluweelzachte klanken van flügelhorn en de rijke boventonen van gongs, kristallen en metalen klankschalen, klankbuizen, chimes en gongdrum, vertragen je beleving van tijd.

alida holwerda en siem ranoesetiko, professionele musici, geven intieme klankreizen en werken samen met de bewustzijn-frequenties van alle aanwezigen.

‘Onze klanken transformeren je hersengolven, van een actieve Beta- staat naar een meer ontspannen Alpha- of zelfs Theta-staat, waardoor je een diepe ontspanning kunt ervaren.
Kun je ‘aandachtig en wakker’ blijven in dat gebied dan zul je de mogelijkheid ervaren te reizen in tijd en ruimte.

Je luistert naar levende muziek; klank die tot leven tussen komt tussen degene die maakt en degene die ervaart. Tijd, ruimte en persoonlijkheid lossen op naar de essentie van wat je in wezen bent, en dat is diep voelbaar.’

Alida heeft conservatorium gestudeerd (flügelhorn/orkestdirectie), geeft één-op-één sessies in haar praktijk, trainingen en bijeenkomsten over bewust zijn, je Eigen Vermogen en bewustzijnswetenschap.

Siem is multipercussionist en autodidact. Hij speelt vanaf zijn vroege jeugd op alles wat een trilling en klank kan voortbrengen. Hij werkte mee aan kleine en grote projecten, CD-opnames en liveoptredens met verschillende musici.

Hun gezamenlijke passie ligt in het uitdragen van hun kennis van-, en ervaring met frequentie en bewustzijn via klank.

Na afloop is er thee. Als de laatste klanken wegebben is er ruim tijd om na te voelen.

Prijs concert: € 25,-

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Tags: ,

Datum

zondag 26 mei 2024

Tijd

14:00 - 15:30

Prijs

€ 25,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl