Skip to main content
Margaretha Poot

Creatiekracht – Margaretha Poot & Karlijn Krijgsman

Op 19 oktober nemen Karlijn Krijgsman en Margaretha Poot je mee op een magische reis door de 9 poorten van creatie. Wat begint bij verlangen tot dat het zich daadwerkelijk manifesteert, en de stappen daartussen.

Je creëert je dag op het moment dat je uit bed stapt of blijft liggen. Je creëert als je appeltaart bakt, je lief knuffelt of ruzie maakt met je buurman. Sommige situaties heb je meer vat op dan andere. Soms creëert het leven storm of stiltes, en hoe zet jij dan je zeilen.

De vraag is: wat creëer jij nu?

Je bent geboren uit CREATIE. Het is de levensenergie die door je heen beweegt. En al is dat is een mysterie op zich, als mens kan je kiezen om bewust mee te creëren.

Als je jouw zielsverlangens tot uitdrukking kan brengen, ervaar je vervulling. Dat is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar het komt ook de wereld om je heen ten goede.

Deze magische avond reis je met muziek en beelden door het innerlijk landschap van jouw dromen, verbeeldingskracht, jouw zielsverlangen en ga je door de 9 poorten van creatie. Geïnspireerd en met een verwarmd hart van verbinding en creatievuur ga je naar huis.

Laat je raken door de serene zang van Karlijn. Zij begeleidt zichzelf op haar Indiase harmonium. Laat je meevoeren met de vertellingen en de beelden van Margaretha, geïnspireerd op de oudheid. Het eerste wat mensen in kunst vatten, was ‘creatiekracht’. Ontdek hoe die kennis van toen nu nog zo actueel en toepasbaar is.

Je maakt tijdens deze avond contact met jouw bewuste creatiekracht.
Je ontdekt hoe je de zaadjes van je diepste verlangens kunt voeden zodat ze kunnen bloeien. En je leert navigeren in het landschap van je dromen, verbeeldingskracht, onderbewuste, overtuigingen, moed, risico nemen, overgave en vieren.

Het wordt een betoverende beleving waarin je een reis maakt van hoofd, naar hart, naar buik en vervolgens naar handelen.

Karlijn en Margaretha zijn beiden holistisch coach en verhalenvertellers. Karlijn in de vorm van klank en Margaretha in de vorm van beelden. Ook delen zij de passie voor creatiekracht waarin zij al meerdere projecten samen hebben gedaan.

Je gaat weg met een concrete stap richting jouw hartsverlangen.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 19 oktober 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50. Inclusief maaltijd: € 43,-

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code