Because of you – Tangarine

Zaterdag 15 februari staan de broers Sander en Arnout Brinks van Tangarine Op Hodenpijl. Typisch Tangarine is de broederlijke harmonie en folky muziek. Ze brengen werk van hun laatste album ‘Because of You’.

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl op hetzelfde moment het huwelijk van de ander stuk liep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. Deze verandering klinkt door op het door hen zelf geproduceerde nieuwe album Because of You. Net als voor hun vorige plaat ‘There and Back’ gingen ze voor de opnames naar de WaveLab studio in de stad Tucson, Arizona (Calexico, Iron and Wine, Jayhawks). Waarom? “Hier zijn de best klinkende albums uit onze platenkast opgenomen.” Aldus de broers. Daar in het woestijngebied ondergingen ze een muzikale metamorfose: Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden.

De typische blood harmony in hun tweelingzang is gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op. Middenin de vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden zijwegen ingeslagen. De harmonie wordt opengescheurd door scherpe gitaarpartijen en struinende afdwalingen over muzikaal rotsachtig terrein. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap.

Tangarine’s nieuwste plaat is de opvolger van het veelgeprezen album There and Back (2016), Move On (2014) en hun doorbraakalbum Seek & Sigh (2013).

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 21,- inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 41,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 15 februari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 21,-. Inclusief maaltijd: € 41,50.

Ticket

Tangarine

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.