Skip to main content

Voorbij de grens die ik ken – Stef Bos

Stef Bos komt naar Op Hodenpijl met een solo-avontuur op zaterdag 15 juni. Het is intussen een beproefd recept: schitterend in zijn eenvoud, gezeten aan de piano toont hij de ware schoonheid van kleine liedjes met een groot verhaal.

Hij maakt voor zijn optreden Op Hodenpijl – net als de voorgaande jaren – een aangepast programma dat dit keer de titel: ‘Voorbij de grens van wat ik ken’.
‘Stef Bos en Op Hodenpijl, liefde op het eerste gezicht’, aldus de zanger. ‘De goedaardige spoken in een oude kerkje in het Zuid-Hollandse vlakke land, in combinatie met een soort idealisme van nu waar de wereld beter van wordt’. Dat is volgens Stef het beste biotoop om het beste naar boven te halen. Stef: ‘Er hangt altijd iets in de lucht hier, wat me meeneemt voorbij de grens van wat ik ken. Ik zie er naar uit.’

Stef Bos toert al jaren met veel succes langs de theaters en schrijft de mooiste teksten. Bos brak door met het nummer Pappa in 1990. De hit blijft onlosmakelijk met zijn naam verbonden. Het album Is dit nu later verkocht dubbel platina en leverde hem een Edison en de Zilveren Harp op.

Concert inclusief diner (uitverkocht)
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Er staat brood met smeersels, wijn, sap en water op tafel. Rond 18.00 uur zal het buffet met verschillende gerechten van het seizoen worden geopend. Het dessert bestaat uit een kop koffie of thee met appeltaart en slagroom. Het concert start om 20.00 uur.

Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf.

Prijs: € 32,50
Prijs inclusief diner: UITVERKOCHT

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zaterdag 15 juni 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 32,50. Incl. diner: € 70,50

Ticket

Stef Bos

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl